Alicia Silverstone tolererer ikke lenger kroppsskamere. Skuespilleren har alltid vært gjenstand for så mye gransking for hvordan kroppen hennes ser ut, og det hele startet tidlig i karrieren hennes. Det ble så ille at kritikken satte seg inn i hodet hennes og fikk «Clueless»-stjernen til å tre bort fra rampelyset. «Det var egentlig bare ekstremt hvordan jeg ble snakket til og snakket om», delte hun med The Guardian i 2020. «Jeg tror jeg ble veldig slått av det.»

?s=109370″>

I 1997, da Silverstone ble rollebesetning som Batgirl på «Batman & Robin», begynte tabloidene å fokusere på vekten hennes, og noen gikk så langt som å kalle henne «Fatgirl», ifølge New York Daily News. « De ville gjøre narr av kroppen min da jeg var yngre, » husket hun til The Guardian. « Det var sårende, men jeg visste at de tok feil. Jeg var ikke forvirret. Jeg visste at det ikke var riktig å gjøre narr av noens kroppsform, det virker ikke som det rette å gjøre mot et menneske. »

Men på den tiden, i stedet for å slå tilbake, valgte hun bare å akseptere det og gå videre. « Det var arbeidsforhold som var mindre enn gunstige med tanke på hvordan ting gikk ned, » sa hun. « Og nei, jeg sa ikke « f**k you » og kom ut som en kriger, men jeg ville bare gå bort og gå, OK, jeg vet hva det er, og jeg er ferdig, jeg kommer ikke i nærheten av det en gang til. » Men nå som hun er eldre, har Silverstone lært seg å slenge på kroppsskamerne sine.

Alicia Silverstone gir langfingeren til sine hatere – bokstavelig talt

Den unge Alicia Silverstone aksepterte bare all kritikken mot henne, men eldre og klokere Alicia Silverstone har lært å slå tilbake. Den 25. januar tok Silverstone til TikTok for å dele hennes skarpe svar på et bilde av seg selv som svever rundt på internett iført en blå kjole med bildeteksten « Alicia Silverstone Candid Fat Photo. »

I videosvaret hennes pekte Silverstone ganske enkelt på bildeteksten og ga den langfingeren (som vist i det uskarpe skjermbildet ovenfor), mens sangen « abcdfu » av GAYLE spilles i bakgrunnen. « Fy faen. Jeg synes jeg ser bra ut, » skrev hun i bildeteksten med leende og trekkende emojier. Det 7 sekunder lange klippet har fått 4,2 millioner visninger og over 631 000 likes når dette skrives. Det viser bare hvordan hun ikke lenger aksepterer slike kommentarer og har lært å si fra mot urettferdig kritikk. Tusenvis av fans har også fått henne tilbake, og deler komplimenter i kommentarfeltet. « Ikke la haterne komme til deg, du er vakker! » sa en fan. « En dronning som vet hva hun er verdt! Du er fantastisk Alicia! » sa en annen.

Neste gang noen våger å skamme Silverstone med kroppen, vil hun sannsynligvis gi deg fingeren, for å si: « Som om! »

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her