Sanger Ally Brooke åpner for fans om sin tid med Fifth Harmony, og artisten holder ikke igjen. Når han snakket om den første episoden av sin egen podcast, «The Ally Brooke Show», erkjente det tidligere jentegruppemedlemmet først hvor mye tiden hennes med Fifth Harmony var en «virvelvind» før hun gikk dypt inn i beskyldninger som gjorde opplevelsen «traumatiserende».

«Når jeg ser tilbake på det, skjønner jeg ikke engang hvor store vi var. Fordi jeg antar at hvis du er en del av noe sånt, kan du ikke engang forstå fordi livet ditt beveger seg en million miles i minuttet,» sa Brooke. «Det var en slik virvelvind.» Fifth Harmony, bestående av Brooke, Camila Cabello, Normani, Lauren Jauregui og Dinah Jane, ble dannet på «The X Factor» i 2012. Etter hits som «Worth It» og «Work From Home», brøt gruppen opp i 2018, to år etter at Cabello forlot Fifth Harmony for en solokarriere.

«Vi kommer til å komme i historiebøkene, alle sammen,» fortsatte Brooke. «Det er ganske utrolig. Vi hadde hits, slike hymner og flotte sanger … men bare å være ærlig, fordi jeg har lyst til å ha mitt eget show krever at jeg bare er ekte og åpen med dere … Jeg hater å si dette , min tid i Fifth Harmony, likte jeg ikke den. Jeg elsket den ikke. «

Ally Brooke kalte tiden sin med Fifth Harmony «giftig»

Selv om fans av Fifth Harmony savner å se favorittkvinnene sine på scenen sammen, virker det som om damene til Fifth Harmony kan ha det bedre i solokarrieren. I en episode av podcasten hennes, «The Ally Brooke Show», avslørte popsanger Ally Brooke hvor mye tiden hennes med Fifth Harmony var full av «så mye giftighet.»

«Så mye misbruk. Så mye maktmisbruk. Så mye psykisk misbruk. Muntlig misbruk. Det er fryktelig, og for meg er det synd, fordi vi var så store. Jeg burde hatt det mer. Jeg gjorde så mye for gruppen, sa Brooke. «… Det var vanskelig av mange, mange grunner. Det var tøft fordi jeg ikke stolte på noen rundt meg. Mange mennesker som var i vår krets. Det skadet meg veldig lenge og ganske lenge . Jeg vil ikke henge med på det negative, men jeg må være ærlig. «

Popartisten innrømmet imidlertid at til tross for påstandene «endret» Fifth Harmony livet hennes. «Jeg fikk møte så mange fantastiske venner … vi gjorde så mye … men det er litt av den rare balansen. Det er en balanse mellom å være takknemlig, men også å være ok med at ting ikke var greit for meg.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her