Halsey har kunngjort utgivelsesdatoen og coverkunst for deres etterlengtede fjerde studioalbum, «If I Can’t Have Love, I Want Power.» I tillegg detaljerte de den kraftige meldingen bak albumets konsept i et oppriktig innlegg til Instagram.

«Dette albumet er et konseptalbum om gledene og fasene ved graviditet og fødsel. Det var veldig viktig for meg at omslagsbildet formidlet følelsen av reisen min de siste månedene,» skrev «Uten meg» -sangeren 7. juli. Halsey overrasket verden med graviditetsmeldingen i januar. Babyens far er Halseys kjæreste Alev Aydin, som også sjokkerte fansen fordi publikum ikke var klar over at hun var i et seriøst forhold.

Halsey fortsatte, «Dichotomy of the Madonna and the Wh * re. Ideen om at jeg som et seksuelt vesen og kroppen min som et fartøy og en gave til barnet mitt er to begreper som kan eksistere fredelig og kraftig. Kroppen min har hørt til til verden på mange forskjellige måter de siste årene, og dette bildet er mitt middel til å gjenvinne min autonomi og etablere min stolthet og styrke som en livskraft for mitt menneske, «uttalte de stolt.

Den Grammy-nominerte sangerinnen dykket også inn i betydningen av hennes dristige omslagskunst. Fortsett å rulle for å finne ut mer om Halsey albumutlysning, inkludert når den faller, og hvordan fans reagerer.

Mer kommer…

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her