Jamie Lynn Spears er en publisert forfatter! Vel, nesten – boken hennes «Things I Should Have Said» faller ikke før 18. januar 2022 (via God morgen Amerika), men vi tar enhver sjanse til å finne ut mer om Spears -klanen.

Spears tok til Instagram 11. oktober for å offentliggjøre kunngjøringen. «Jeg kan ikke tro at jeg endelig skrev boken min !!!» hun skrev. ««TING JEG SKAL HA SAGT» har vært i verket i lang tid nå. Tilbake I 2017, etter Maddys livsforandrende ulykke, følte jeg en sterk overbevisning om å dele historien min, men det var mye personlig arbeid og helbredelse det måtte skje før jeg kunne dele sannheten min på den riktige måten. «

Hun fortsatte, «Jeg har brukt hele livet på å tro at jeg måtte late som om jeg var perfekt, selv om jeg ikke var det, så for første gang åpner jeg meg for min egen psykiske helse, fordi denne prosessen utfordret meg til å ha å være smertefullt ærlig med meg selv, og stå overfor mange vanskelige ting, som jeg normalt ville ha glanset rett over, slik jeg ble lært. » Hva annet hadde Spears å si om hennes kommende bok? Fortsett å lese for flere detaljer.

Jamie Lynn Spears «bok gir henne» nedleggelse «

Jamie Lynn Spears skriver en bok med tittelen «Things I Should Have Said», og det ser ut til at hun har mye å si om oppveksten i sin berømte familie, så vel som sin egen reise. Spears sa at avslutningen av boken ga henne «avslutning på dette» 30 år lange «kapitlet i mitt liv» og håper boken kan hjelpe de som «glemte sin verdi, mistet stemmen eller prøver å bryte en usunn syklus. i livet deres. » Hun bemerket også at en del av inntektene vil gå til This Is My Brave, en organisasjon som jobber for å få slutt på stigmaet ved psykiske lidelser.

Spenningen for boken er definitivt ekte, som en fan skrev: «Du har alltid vært så fryktelig sterk og jeg har alltid vært stolt over å kalle deg min venn …» En annen la til: «Dette er så fantastisk. Kan « t vent med å lese. » En skrev, «ENDELIG !!!! Gleder meg til verden skal lese !!! Så stolt av deg!»

Imidlertid er det andre store spørsmålet som er sannsynlig å tenke på om Spears vil diskutere storesøster Britney Spears, som potensielt nærmer seg slutten på hennes 13-årige konservatorium, eller deres forhold til den kjempede faren Jamie Spears. Jamie Lynn nevnte ikke noen av prospektene, men vi trenger ikke å vente mye lenger for å finne ut.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her