Amanda Knox åpner for sin fruktbarhetsreise med mannen sin, Christopher Robinson, på podcasten « Labyrinths. » Knox ble kjent som den amerikanske studenten som ble dømt for drap på romkameraten mens hun studerte i utlandet i Perugia, Italia i 2007. Hun ble senere frikjent etter å ha tilbrakt flere måneder i fengsel og fikk lov til å returnere til USA Mens Knox ble fritatt for drapet, hun avslørte i 2019 at det fortsatt er vanskelig å takle. Hun forklarte (via People): « Jeg er også et ekte menneske og prøver å gjøre så godt jeg kan med det livet har gitt meg. » Hun la til: « Noen dager er veldig vanskelig. »

Knox gikk tilsynelatende videre med livet og giftet seg med Robinson i februar 2020. Det ser imidlertid ut til at hun igjen har gått gjennom en vanskelig tid etter at hun på podcasten avslørte at hun nylig fikk spontanabort. Hun forklarte at de « trodde det var en rett linje fra ubeskyttet sex til baby. » Men Robinson la til: « Vi tok feil. Smertefullt feil. » Mens Knox ønsket at hun « ble gravid veldig fort », da de ikke fant hjerterytme ved en påfølgende ultralydavtale, sa hun at hun « visste at noe var galt. »

Knox fortsatte å forklare at når de kom tilbake en uke senere, var det fortsatt ingen hjerterytme. Hun avslørte: « Det var forvirrende for meg, fordi jeg tenkte: ‘Hvorfor ville det være en død baby som bare hang der inne? Hvis den ikke var levedyktig, hvorfor gikk den ikke bort?’ … Jeg gjorde ikke ‘ ikke vet at du kan ha et savnet abort. « 

Amanda Knox føler seg nå forrådt og utrolig skuffet

Amanda Knox sier at hun « ikke klarer å være i orden » i disse dager etter å ha fått spontanabort. Hun forklarte på podcasten sin (via People): « Jeg var gravid med noe som bare ikke vokste. » Etter en prosedyre som hun sier var smerte « som jeg aldri har opplevd før, » ble hun igjen for å takle følelsene sine. Hun avslørte: « Jeg følte meg utrolig skuffet over at det var historien om min første graviditet … Jeg visste nøyaktig hva jeg vil gjøre … og å ikke få det til å virke, ikke ved valg, føltes som et svik. « 

Knox sier at hun til og med lurte på om tiden hennes for rettssak for drap hadde noe å gjøre med det. Hun sa: « Skje noe med meg mens jeg var over i Italia? » Hvis det ikke er lett og du ikke vet hvorfor, kan alt være problemet.  » Knox la til at hun allerede hadde tenkt på babyen som navnet hun planla å gi sitt første barn, men: « Jeg prøvde veldig mye å skille de to ideene i hodet mitt. Det var ikke babyen min. »

Knox kunne høres gråt da hun innrømmet: « Jeg vet ikke hvem den babyen var. Jeg vet ikke om jeg noen gang får vite. Det er en merkelig tanke. » Senere la hun til: « Vi satt med abortet en stund, og prøvde og klarte ikke å være i orden. » Likevel avslørte Knox at hun har funnet trøst i et samfunn av andre kvinner som også hadde opplevd spontanaborter.

Hvis du eller noen du kjenner har selvmordstanker, kan du ringe National Suicide Prevention Lifeline på 1-800-273-TALK (8255) eller sende en tekstmelding HJEM til Crisis Text Line på 741741.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her