Amy Klobuchar var innom « The View » 1. oktober og snakket lenge om diagnosen brystkreft og hvordan hun kom seg gjennom den.

Da medvert Sunny Hostin nevnte at noen av senatorens kolleger ikke engang visste at hun skulle gjennomgå en behandling, nikket hun da hun åpnet opp om restitusjonen hennes. « En av måtene jeg kom meg gjennom dette [was] med min utrolige familie, stod mannen min opp tidlig for å ta meg til stråling, legene og sykepleierne ved Mayo Clinic i Rochester, Minnesota, « sa hun forklart. « Og så perfekte fremmede som ikke engang visste at jeg hadde den som ville hjelpe meg med å sette kofferten min når jeg reiser frem og tilbake mellom DC og Minnesota på flyet, fordi jeg ikke skal løfte noe etter lumpektomi . « 

Klobuchar innrømmet også at hun hoppet over eksamen under koronaviruspandemien. « Jeg tenkte: ‘Vel, jeg venter en stund, jeg venter en stund’, og så gikk jeg inn, fant ut at jeg hadde brystkreft i stadium 1, fikk lumpektomi, hadde stråling og lærte etter det at tusenvis av kvinner akkurat nå har uoppdaget brystkreft.  » Hun brukte opplevelsen som en advarsel for andre. « Det er på tide å planlegge disse eksamenene du har utsatt. En av tre amerikanere har utsatt rutinemessige eksamener fordi det bokstavelig talt vil redde livet ditt, » advarte hun. Klobuchar åpnet også om farens utidige død mens hun var på « The View ». Fortsett å lese for flere detaljer.

Amy Klobuchar måtte holde hodet høyt

I tillegg til å gå gjennom brystkreftbehandling, måtte Amy Klobuchar håndtere farens, velrenommerte spaltist Jim Klobuchars død i mai. Hun lot ikke dette få henne ned, skjønt. « Faren min døde i løpet av tiden, og jeg tenkte: » Vel, fokuset må være på det som står foran meg, « og arbeidet jeg gjorde i senatet, og da jeg kom til et punkt der jeg følte at det var på tide å del historien, det gjorde jeg, « sa hun fortalte medvertene til « The View ».

Som for andre som går gjennom en lignende situasjon? Klobuchar råder dem til å huske å « beholde [their] hensikt i livet. « Hun fortsatte, » Ha en følelse av grunnlag for det som skjer i livet ditt, og prøv å være motstandsdyktig. « Det var tydelig at hun brukte dette rådet i sitt eget liv da hun husket tiden sin med faren på slutten av sitt liv. « Vi visste at det kom til å bli et langt farvel, og for meg var det en gave, de siste månedene etter at vaksinen jeg fikk være der med ham, måtte holde ham i hånden, » sa hun.

Klobuchar fortsatte om hvordan hun utholdt kreftbehandlingen, og sa: « Det var et øyeblikk av faktisk stor glede å være sammen med [my dad] og derfor føltes det sekundært å komme seg gjennom kreften, sa hun til slutt. « Det er klart at Klobuchar mener at enhver kamp er verdt å kjempe gjennom med et positivt tankesett.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her