Skuespillere blir ofte bedt om å avsløre sjelen på skjermen, men Andrew Garfield har bevist at han er villig til å avsløre alt. Den tidligere Spider-Man sendte fansen til vanvidd da videoer dukket opp av ham som sprint naken nedover Hollywood Boulevard. I et nytt intervju med Jimmy Fallon i «The Tonight Show» har Garfield forklart hvorfor han var villig til å strekke i dagslys for sin kommende film «Mainstream», regissert av Gia Coppola.

Garfield vil spille en kjendis på sosiale medier i den nye filmen, som Mennesker beskrevet som «et satirisk drama om internettberømmelse, vloggere og påvirkere.» Det vil også spille Nat Wolff, Jason Schwartzman og «Stranger Things» -stjernen Maya Hawke. Som skuespilleren fortalte Fallon, var rollelisten allerede kjent med hverandre, noe som gjorde skuddet til et «eksperimentelt, morsomt heng.»

Og som Coppola fortalte IndieWire, virket den avgjørende strekningen særlig «frigjørende» for Garfield. «Det var som å ri på en berg-og-dalbane,» husket skuespilleren. «Den dagen var som» Herregud, jeg vil ikke gjøre det. Jeg skal kaste opp. Jeg kommer til å dø. «» Så hadde han en forandring i hjertet. «Og så etter den første ta Gia sier» Holy s ** t, det var fantastisk, vi fikk det, gå inn i varebilen. » Og jeg var som, «Nei. Nei, nei, nei. Vi gjør dette fem ganger til,» spøkte han.

Andrew Garfield følte at han «måtte benytte» muligheten til å strekke uten å bli arrestert

Opptak fra scenen dukket først opp på Entertainment Tonight, og viste Andrew Garfield samhandlet nonchalant med forbipasserende mens han tilsynelatende var naken. «Du skjøt dette egentlig foran fremmede – hva går gjennom hodet på deg?» Jimmy Fallon spurte skuespilleren under hans siste opptreden i «The Tonight Show.»

«Dude, jeg vet ikke, mann. Det er som, livet er kort,» svarte skuespilleren. «Hvis dette året har lært oss noe, er det at livet er kort, og hvis jeg får muligheten til å strekke meg nedover Hollywood Boulevard uten å bli arrestert, skal jeg ta det.» Forklarende at han følte at han måtte benytte anledningen, la Garfield til: «Det er så enkelt.»

Når han snakket med IndieWire om opplevelsen av å skyte filmen, understreket stjernen igjen sitt ønske om å leve i øyeblikket. «Jeg går tilbake til det faktum at vi alle kommer til å dø,» kommenterte han. «Hva vil jeg gjøre mens jeg er her?» Garfield vokste deretter filosofisk. «På dødsleiet mitt skal jeg være som «F ** k, jeg skulle ønske jeg ikke hadde løpt rundt Hollywood Blvd naken iført ad ** do», eller skal jeg være som «F ** k, jeg skulle ønske jeg ville har du visst hvordan det føltes? » spurte han.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her