Andrew Garfield blir ekte om kampene ved å være skuespiller. 38-åringen nyter for tiden det beste i karrieren sin, takket være hans hjerteskjærende rolle som «Rent»-skaper Jonathan Larson i Netflixs «tick, tick…BOOM!», som har høstet ham kritikerroste ( via Rotten Tomatoes). Selvfølgelig hadde Garfield jevnt og trutt steget opp til A-listetalent et tiår tidligere, etter å ha spilt hovedrollen i « The Social Network » og « The Amazing Spider-Man, » ifølge IMDb. Garfield reproduserte sin rolle som Peter Parker/Spider-Man i «Spider-Man: No Way Home», som for tiden slår billettkontorrekorder som en av de mest innbringende filmene gjennom tidene, ifølge Variety.

I et intervju med The Wrap sa Garfield at det var morsomt å villede publikum om hans engasjement i «Spider-Man: No Way Home». « Det var stressende, jeg skal ikke lyve. Det var ganske stressende, men også merkelig hyggelig, » sa han. « Det var øyeblikk hvor jeg var som « Gud, jeg hater å lyve. » Jeg liker ikke å lyve, og jeg er ikke en god løgner, men jeg fortsatte å utforme det som et spill. Og jeg fortsatte å forestille meg meg selv som en fan av den karakteren, noe som ikke er vanskelig å gjøre. » Mens Garfield fikk spille Peter Parker/Spider-Man tre ganger i karrieren, var det en betydelig rolle han gikk glipp av tidlig i karrieren, og han har avslørt hvorfor den auditionen mislyktes.

Andrew Garfield hadde ikke det rette utseendet for en rolle

Da han akkurat skulle begynne i Hollywood, ble Andrew Garfield gitt videre til rollen som prins Caspian i filmserien « Chronicles of Narnia ». Under et gjenopptatt intervju med Entertainment Tonight (via Variety) i 2017 avslørte skuespilleren at han ble avvist til fordel for skuespilleren Ben Barnes.

« Jeg husker jeg var så desperat. Jeg var på audition for Prince Caspian i « The Chronicles of Narnia » og jeg tenkte: « Dette kan være det, dette kan være det, » sa Garfield om sine tidlige kamper som skuespiller i Hollywood. « Og den kjekke, strålende skuespilleren Ben Barnes endte opp med å få rollen. Jeg tror det var opp til meg og ham, og jeg husker jeg var besatt. »

På det tidspunktet forsøkte Garfield å avklare avslaget med agenten sin, og spurte henne hvorfor han ikke ble valgt. Merker at agenten hans « brøt under [his] uopphørlig mas, » sa hun til slutt til Garfield, « Det er fordi de ikke synes du er kjekk nok, Andrew. » Garfield aksepterte til slutt sin skjebne og innrømmet at « Ben Barnes er en veldig kjekk, talentfull mann, » og sa:[Barnes] gjorde en vakker jobb » med trilogien (via Variety).

Tatt i betraktning at Garfield nettopp har vunnet sin første Golden Globe-pris for «Beste opptreden av en skuespiller i en film» for «tikk, tikk…BOOM!», ifølge Buzzfeed News, virker det som om han ikke trengte Narnia i det hele tatt .

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her