AnnaLynne McCord er ikke fremmed for rampelyset. Skuespilleren er for øyeblikket tilbake på skjermene våre i Lifetimes « Dancing Through the Snow », en bedårende ferieromantikk med « Virgin River »-stjernen Colin Lawrence i hovedrollen. Men McCord har ikke alltid vært komfortabel med å forfølge skuespillerkarrieren, og tidlig vurderte hun til og med å forlate Hollywood helt.

I «Dancing Through the Snow» spiller McCord Olivia, en ballettlærer i en liten by som sliter med å betale regningene. Når ferien nærmer seg, møter Olivia brannmannen Michael (Lawrence) og innser raskt at hun lærer datteren hans, Lily (spilt av Lawrences virkelige datter, Bianca Lawrence). Gnistene fyker, men Olivia og Michael opplever at romantikken deres er hemmet av noen alvorlige forpliktelser, og det er uklart om paret skal tilbringe høytiden sammen eller hver for seg.

Nicki Swift tok kontakt med AnnaLynne McCord for å finne ut alt om « Dancing Through the Snow », og hvorfor « 90210 »-stjernen nesten ga opp skuespillerkarrieren for godt.

Nip/Tuck ga AnnaLynne tidlig suksess

AnnaLynne McCords rolle som Naomi Clark på « 90210 » fikk hennes verdensomspennende oppmerksomhet – men stjernens gjennombruddsrolle skjedde nesten ikke, da McCord slet med søkelyset etter hennes første suksess på « Nip/Tuck » som Eden Lord. « Det var det klassiske voksende øyeblikket, men jeg hadde gjort « Nip/Tuck » like før. Så « Nip/Tuck » satte meg virkelig i en posisjon hvor jeg følte at jeg brøt inn og det var flere muligheter. » McCord fortalte Nicki Swift. « Og som et resultat av det hadde jeg litt av det 19 år gamle egoet. Jeg tenkte: « Jeg jobber med et kritikerrost show. » Jeg hadde en hel sammensmelting. »

Disse følelsene ble bare intensivert etter at « Nip/Tuck » ble pakket inn. « Og jeg tror at etter det, da det var ferdig, hadde jeg gjort et par prosjekter, og jeg var på en måte i dette rommet med … Skuespiller, [ which] Jeg elsket, men alt som fulgte med det var mye, » fortsatte McCord. « Og jeg tror jeg var litt overveldet, og også trailerparken i meg var som: ‘Jeg kan ikke håndtere disse menneskene. Jeg passer ikke inn. Jeg er en ikke-konformist.' » Disse følelsene førte nesten til at McCord gikk bort fra å handle helt.

AnnaLynne McCord fant støtte i sine medskuespillere

Å få tak i det nye livet som kjent skuespiller var ekstremt utfordrende for en ung AnnaLynne McCord. « Så jeg hadde et delt øyeblikk hvor jeg trodde jeg ikke kom til å bli skuespiller lenger, og jeg snakket faktisk med andre skuespillere og de er sånn at de alle sier at de går gjennom det øyeblikket, » sa McCord til Nicki Swift, « men jeg var som om jeg slutter karrieren min, flytter tilbake til New York, jeg skal jobbe på Starbucks og finne en ny lidenskap. »

« Det var rundt den tiden ‘90210’ ble tilbudt meg, » avslørte « Excision »-stjernen. « Og jeg tror virkelig at jeg ikke hadde takknemligheten og påskjønnelsen du begynner å lære når du er litt eldre og erfaring har lært deg en ting eller to om livet, men jeg gikk gjennom dette øyeblikket i min livet der alle fortalte meg at jeg hadde klart det og jeg fikk mitt store gjennombrudd og det var tingen, og jeg bare hadde mye angst og depresjon.»

Heldigvis bestemte AnnaLynne McCord seg for å ta rollen som Naomi Clark i « 90210 », og siden den gang har hun blitt enda mer et forbilde for så mange av oss.

« Dancing Through the Snow » er tilgjengelig for strømning eksklusivt på Lifetime.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her