Bebe Rexha er ikke fremmed for å holde det ekte, og hun gjorde akkurat det i sin siste omslagshistorie for EUPHORIA. Blad.

Sangeren, som nylig bare droppet sitt andre album, « Better Mistakes », åpnet opp for reisen mot egenkjærlighet og selvaksept. « Jeg har alltid ønsket å være den perfekte, pene, passe, tynne jenta, og jeg har alltid følt meg som om jeg ikke har det på røde tepper, » sa hitmakeren « Die For a Man ». « Selv når jeg ser tilbake på ting nå, vet jeg at jeg ser syk og fantastisk ut. Jeg ser fantastisk ut! Men på det tidspunktet følte jeg meg ikke god nok på hvert rødt teppe. »

« Vi vil at folk skal like oss og synes vi er flotte, men jeg gir ikke så mye lenger, » fortsatte Rexha. « Jeg sulter ikke meg selv, og hvis noen har et problem med det, vil jeg være som: » Ok, vel så fink deg, jeg finner noen andre som vil jobbe med meg akkurat slik Jeg er.’ Jeg har ikke å gjøre med voldelig sh * t lenger. « 

Rexhas karriere har gått fra styrke til styrke og har sett den prisbelønte stjernen jobbe med et imponerende utvalg av navn. Hun avslørte imidlertid at bare det å gå inn i studio kan være utrolig vanskelig. Fortsett å lese for å finne ut hva hun hadde å si.

Bebe Rexha velger sine samarbeidspartnere veldig nøye

Bebe Rexha har ganske CV. Sammen med å skrive sanger for Nick Jonas, Eminem og Selena Gomez, har hun også samarbeidet med slike som Doja Cat, Nicki Minaj, Florida Georgia Line og Travis Barker, for å nevne noen. Når det er sagt, innrømmer Rexha at hun alltid er engstelig for å gå inn i studio med mennesker. « Hver gang jeg går i studio, blir jeg alltid så engstelig, » sa hun til EUPHORIA. Blad. « Jeg har den verste angsten noensinne, og det er derfor det er veldig viktig med hvem jeg jobber med. Jeg må føle at jeg er trygg. »

Bortsett fra å trenge å være i et trygt rom, forklarer Rexha at hun ikke bare vil samarbeide med noen kunstner for det. « Jeg elsker å samarbeide fordi jeg elsker å ta mine vibber og blande det med noen andres fordi jeg føler at det er det som gjør de mest interessante tingene, » sa « In The Name of Love » -sangeren. « Men jeg må like arbeidet deres, eller stemmen deres, eller noe de har gjort. Og jeg elsker bare energien i samarbeid. Det er så mye mer spennende når du fremfører en sang med noen andre på scenen. » Så når Rexha gir ut en sang med en annen artist, er det mer enn bare musikken; det er et ekte forhold.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her