Bebe Rexha handler om kvinners empowerment og er ikke glad for at en viss publikasjon setter kvinner mot hverandre.

I et intervju med den britiske tabloiden The Sun promoterte Rexha sitt andre studioalbum, «Better Mistakes», som falt 7. april. LP-en inneholder enormt samarbeid med slike som Doja Cat, Travis Barker og Ty Dolla $ ign, for å nevne Noen. Sangeren var håpefull om at en sang med hennes albanske sangere Dua Lipa, Rita Ora og Ava Max ville skje. Imidlertid gikk det ikke etter planen. I følge utløpet antydet Rexha at hun ikke kan se at det noen gang skjer, på grunn av Ora og Lipas påståtte feide.

«Jeg har virkelig prøvd. Jeg vet ikke hva som egentlig skjer der eller hva dramaet er. Jeg har prøvd å alltid være fredsbevarende og bringe jentene sammen. For meg vil jeg veldig gjerne gjøre noe sammen men jeg er ikke sikker på at det noen gang vil skje. Og jeg vil ikke si noe mer om det. » Hun fortsatte: «Det er rart fordi jeg vet hvordan det er å være jente, og noen ganger kan vi bli veldig konkurransedyktige. Jeg snakker ikke engang om meg, Dua, Rita og Ava, jeg snakker bare om kvinner generelt. Hva skjer er det ikke nok kvinner ved bordet. «

Rexha har siden slått tilbake på The Sun etter at de skrev ut en overskrift som hun hevder ikke er sant. Fortsett å lese for å finne ut hva hun har å si.

Bebe Rexha er ikke glad for den «forferdelige historien» som ble publisert

Solen opprinnelig postet intervjuet med overskriften: «Rita Ora og Dua Lipas feide vil ALDRI ta slutt selv om jeg prøvde å hjelpe, avslører Bebe Rexha.» «Die For a Man»-hitmakeren var ikke fornøyd med måten publikasjonen snurret ordene hennes og tok til Twitter for å uttrykke hvordan hun hadde det.

«En britisk tabloid lager en forferdelig historie om vennene mine og kvinnene jeg beundrer,» skrev hun og la til: «Det er absolutte okser ** å stille kvinner mot hverandre, spesielt de som jeg kjenner er GODE MENNESKER !!! Dette giftige sladder er ondsinnet og IKKE F ** KING SANT! «

I løpet av ti timer fanget Rexhas tweet oppmerksomheten til mange og samlet mer enn 5600 likes og mange svar fra fans som var på hennes side. «[A]er noen fra Storbritannia, dette er så pinlig. jeg er så lei meg. Ily, «en bruker twitret. «Du vet et godt svar på det ville være en kollab-sang som er inkludert i din fremtidige Deluxe-versjon av #BetterMistakes,» en annen person delt.

Etter å ha slått tilbake, har The Sun endret overskriften til «Bebe Rexha innrømmer å «gråte hele natten» etter å ha gått glipp av Grammy i 2019 for hit Meant To Be.» Publikasjonen ser imidlertid ikke ut til å ha beklaget denne villedende overskriften i skrivende stund.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her