Megan Fox er en skuespiller, mest kjent for sine roller i filmer som « Jennifer’s Body » og TV -programmer inkludert « New Girl. » Likevel, i 2007, ble Fox et blockbuster -navn da hun spilte sammen med Shia LaBeouf i regissør Michael Bays « Transformers ». Fox spilte Mikaela Banes, kjæresten til LaBeoufs karakter Sam Witwicky, for de to første filmene av Bays franchise.

Etter gjengjeldelsen av hennes rolle som Banes i 2009 « Transformers: Revenge of the Fallen », kom Fox ikke tilbake for følgende iterasjoner av franchisefilmene-selv om hennes medstjerne LaBeouf gjorde det. På den tiden syntes Foxs plutselige avgang å være forbundet med kontroversielle kommentarer hun ga om Bay i et intervju fra 2009 med Wonderland Magazine. Over et tiår siden følgende ut, har Fox sett en gjenoppblomstring av forståelse og takknemlighet. Men selv med en ny respekt for skuespillerkarrieren, har Fox uttrykt beklagelse for tiden hennes på « Transformers » – her er hva hun hadde å si.

Megan Fox slet med å innrømme at hun tok feil

I intervjuet med Megan Fox med Wonderland Magazine i 2009 malte hun ikke « Transformers » -regissøren Michael Bay i et godt lys. Hun sa: « Han er som Napoleon, og han vil skape dette vanvittige, beryktede vanvittige rykte … vil være som Hitler på settene hans, og det er han … » Etter at intervjuet ble løslatt, sto Steven Spielberg ved Bays side og ba om opphør.

Bay snakket også i et 2011 -stykke i GQ, og sa: « Jeg ble ikke skadet, fordi jeg vet at det bare er Megan. Megan elsker å få et svar. Og hun gjør det på en feil måte. » Han la sarkastisk til: « Beklager, Megan. Jeg beklager at jeg fikk deg til å jobbe tolv timer. Jeg beklager at jeg får deg til å dukke opp i tide. Filmer er ikke alltid varme og uklare. »

Fox, som den gang var 23, hadde plass til å reflektere over situasjonen da hun satte seg ned med Cosmopolitan UK i 2017. « Det var absolutt lavpunktet i karrieren min … Men uten – » den tingen « , jeg ville ikke ha lært så raskt som meg, »forklarte hun om situasjonen. « Alt jeg måtte gjøre var å be om unnskyldning-og jeg nektet. Jeg var så selvgod som 23-åring, jeg kunne ikke se [that] det var til det større gode. Jeg trodde virkelig at jeg var Joan of Arc. « Du lever og lærer, ikke sant?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her