Ben Affleck har mye å si om sin ekskone Jennifer Garner etter år med stort sett vært mamma om bruddet deres. I et desember-intervju på « The Howard Stern Show » var « Gone Girl »-skuespilleren ærlig om kampene hans med alkoholisme og dens innvirkning på ekteskapet hans med Garner, som ikke falt godt med fansen.

« En del av grunnen til at jeg begynte å drikke alkohol, jeg var fanget, » forklarte Affleck, per ET, og tilsynelatende insinuerte at hans ulykkelighet med ekteskapet fikk ham til å stole på alkohol. Han sa at de begge visste at ting ikke lenger fungerer, men bestemte seg for å prøve likevel for barnas skyld. « Jeg tenkte: » Jeg kan ikke dra på grunn av barna mine, men jeg er ikke fornøyd. Hva gjør jeg? Det jeg gjorde var å drikke en flaske scotch på sofaen, som viste seg ikke å være løsningen, la han til.

Stjernen var under ild for disse kommentarene da de ser ut til å legge skylden på Garner for drikkeproblemet hans. « Ben Affleck fortjente aldri Jennifer Garner og har brukt de siste 17 årene på å bevise det, » sa en Twitter-bruker. « Hei, Ben Affleck, du drakk for mye før du giftet deg med Jennifer Garner, så hva med å ikke være en drittsekk for moren til barna dine? Eller skifte skyld. » kommenterte en annen. I en annen del av intervjuet ser det imidlertid ut til at Affleck er på god fot med sin ekskone og til og med fortsatte med å avklare den nåværende tilstanden til forholdet deres.

Ben Affleck og Jennifer Garner avsluttet ting « minnelig »

Ifølge Ben Affleck hadde alt om splittelsen hans fra Jennifer Garner blitt kraftig dramatisert av media. De foraktet ikke hverandre, slik flere rapporter og rykter fikk det til å virke. Faktisk sa han at samlivsbruddet deres var « minnelig », og selv om de hadde sin rettferdige del av spassene, var respekten deres for hverandre alltid der.

« Vi gjorde det i minnelighet. Vi gjorde vårt beste. Hadde vi spenningsmomenter? Hadde vi uenigheter om varetekt? Var ting vanskelig for oss? Ble vi sinte? Ja, » sa han i intervjuet, ifølge Vanity Fair. « Men grunnleggende sett var det alltid underbygget med respekt. » Han understreket også hvordan Garner var en utmerket forelder for deres tre barn. « Jeg visste at hun var en god mor. Jeg har alltid håpet at hun visste at jeg var en god far. » Per People la han til: « Jeg visste at jeg var det. Jeg måtte bli edru, og jeg visste det også, og jeg erkjente det. »

Og mens folk baksetter Affleck for kommentarene hans, er det verdt å merke seg at han alltid snakket høyt om sin ekskone. « Når du har barn med noen, er du knyttet til dem for alltid, og jeg er veldig heldig at hun er moren til barna mine, » sa han til People i fjor. « Jeg er veldig takknemlig og respektfull for henne. »

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her