Da Bernie Mac døde i 2008, var det et sjokk for alle fansen hans. Komikeren var bare 50 år gammel da han døde på grunn av komplikasjoner fra sarkoidose, ifølge ABC News – og det kom helt ut av det blå, rockende fans og hans familie for alltid.

Hans kone, Rhonda McCullough, fortalte Oprah Winfrey om sine siste øyeblikk (via ABC News): «Da de endelig lot meg gå inn i rommet for å se ham, var jeg som:» Å, herregud. » Han ristet bare … Jeg husker at jeg sa til ham, jeg sa: «Ikke vær så snill, ikke dø.» Jeg sa: «Jeg er her. Jeg venter på deg. Jeg skal ta vare på deg. Bare ikke, ikke dø. Ikke dø.» «

Etter å ha vært gift siden 1977, etter å ha møtt på videregående skole (ifølge uttaket), var det tilsynelatende umulig for McCullough å miste kjærligheten i livet og beste vennen. Bernie Mac var også alt for fansen hans, etter å ha vært i komediespillet siden han var tenåring. Chicago-innfødte jobbet klubbkretsen i over et tiår før han landet noen av hans første filmroller på begynnelsen av 90-tallet, per IMDb, og til slutt fikk sin egen sitcom.

Mens hans død var et sjokk for mange, var ikke det faktum at han etterlot seg en formue, gitt hans tiår lange karriere. Hvor mye var han verdt da han døde?

Bernie Mac etterlot seg en enorm formue

Ifølge Celebrity Net Worth var Bernie Mac verdt $ 15 millioner på tidspunktet for hans død. Når det gjelder hva han brukte pengene sine på, likte Mac flere store hjem opp gjennom årene, inkludert et 10-roms hus i Chicago-forstedene, komplett med et 10-fots svømmebasseng og marmorgulv, i henhold til The Chicago Tribune.

Men å tjene så mye var aldri målet for ham. Per The Huffington Post sa han en gang til Oprah at han rett og slett bare fulgte lidenskapen hans for å få folk til å le.

Han sa om suksess og rikdom: «Jeg tror at hvis du fokuserer på å være best i deg selv, vil alt det som kommer. Jeg hører folk si,» Få deg penger på, få deg penger på. » Jeg hater det. Jeg mener, det er motivasjonen din? Hvis du gjør det bra, kommer pengene. » Han la til på den tiden: «Og slutte å fokusere på pengene, for det handler ikke om pengene. Min kjærlighet til komedie er bare utrolig.»

Den kjærligheten til komedie samlet ham en formue og en storslått karriere, en som sannsynligvis har inspirert generasjoner av komikere til å komme. Mens han blir savnet av både fans og familie, lever arven hans videre.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her