23. oktober 2020 droppet Chanel West Coast sitt etterlengtede debutalbum, pr Kompleks. Stjernen, som gjorde seg bemerket på MTV-er Latterlighet, har snakket fritt om hvordan musikk er hennes ultimate lidenskap. TV-hosting-konserter er bare sidestreng for å lette hennes livslange, musikalske drøm. Nå er tiden kommet.

Albumet på 19 spor er en enorm avtale og et utløp der West Coast ga lytterne et sannferdig og sårbart innblikk i livet hennes. I slutten av oktober 2020, fortalte hun HollywoodLife hvordan albumet hennes tjente formålet med å bryte ned grensene for privatliv og gi fansen et sjanse til å bli kjent med henne. «Jeg har alltid vært en mer privat person. Og så, jeg har ikke snakket om mye av livet mitt, tror jeg, i musikken min,» sa West Coast til utløpet.

«Derfor ønsket jeg å fortelle historien min,» la West Coast til. «Jeg får denne stemningen der jeg tror folk tenker, du vet, jeg vokste opp med en hvit stakittgjerde [of upbringing]. De ser denne lykkelige lille søte hvite jenta eller hva som helst, og de tror kanskje at jeg vokste opp bortskjemt eller med dette lykkelige hjemmet. Og det er som, nei, jeg vokste ikke opp slik folk tenker. «

Med et slikt banebrytende arbeid, hva kåret Chanel West Coast til debutalbumet sitt? Vi har svarene.

Chanel West Coast ga et stort bidrag med debutalbumet

Chanel West Coast kalt sin debut, 19-spor album America’s Sweetheart. Hvis du er nysgjerrig på begrunnelsen bak navnet, kan du være trygg på at vestkysten faktisk ga en forklaring. I en pressemelding sa West Coast (via Kompleks): «Jeg kalte dette albumet America’s Sweetheart fordi det er et oksymoron og motsier oppfatningen som mange har av meg. «Hun fortsatte,» Jeg har feil. Jeg har gjort feil. Jeg har hatt fordel av hvite privilegier, og jeg har hatt andre sjanser i livet som dessverre mange ikke har fått. «

En del av hennes respons på denne bevisstheten er politisk. «Det var derfor det var viktig for meg å donere til REFORM-alliansen og gjøre min del for å takle urettferdighetene som foregår i vår verden, spesielt vårt svarte og brune samfunn,» sa rapperen i pressemeldingen. I følge HollywoodLife, REFORM Alliance er en «strafferettsreformorganisasjon» som ble grunnlagt av Meek Mill, Jay Z, CNNs politiske kommentator Van Jones, New England Patriots-eier Robert Kraft, og mange andre. (For hele listen, sjekk ut REFORM Alliansens offisielle nettside.)

Med utgivelsen av America’s Sweetheart, West Coast deler ikke bare kunsten sin, hun deler også sitt engasjement for rettferdighet og rettferdighet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her