Josh Del Cruz fulgte en karriere på Broadway da han kastet hatten inn i ringen som en av de tusen for å prøve for rollen som programleder for en omstartet ny versjon av en av de største pedagogiske barne-TV-seriene på 1990-tallet. I motsetning til alle de tusenvis av andre skuespillere ble Josh Dela Cruz tilbudt jobben. At Broadway-trening viste seg å være perfekt for den nye stillingen.

I 2018 kunngjorde Nickelodeon at Dela Cruz skulle spille i «Blue’s Clues & You!» og gå inn i skoene til den opprinnelige programlederen Steve Burns i en fornyet oppdatering av det klassiske barneshowet «Blue’s Clues.» Det tok ikke denne talentfulle skuespilleren lang tid å etablere seg i sin nye rolle, og utviklet raskt en fanbase av førskolebarn som innstilt hver dag for å henge på hvert ord og synge sammen med showets så fengende sanger.

I et eksklusivt intervju med Nicki Swift blir Dela Cruz ærlig om de sanger på showet, diskuterer hvordan de påvirker ham personlig og tilbyr en spesiell beskjed til foreldre som må lytte til låtene om og om igjen og om igjen.

Josh Dela Cruz er ikke immun mot de fengende Blue’s Clues & You! øreorm

Spurt om han noen gang finner seg til å synge sammen med en av de «Blue’s Clues & You!» sanger når han ikke er på settet, innrømmet Josh Dela Cruz at han gjør det. «Absolutt,» sa han før han tullet, «jeg er så lei meg.» Dela Cruz fortsatte: «Foreldre, alle foreldre som er der ute, jeg vil at du skal høre meg, og jeg vil at du skal vite at jeg er seriøs. Hvis du noen gang blir irritert, eller hvis du allerede er irritert over stemmen min og sangene at jeg synger, jeg er så lei meg, men tusen takk for at du fortsetter å spille det for barna dine. Dere er alle superstjerner. «

Og hvis du trengte mer bekreftelse på at disse sangene er fengende, innrømmer Dela Cruz at han er like utsatt for «Blue’s Clues & You!» øreorm som alle andre. «Jeg finner meg selv i å synge:» Vi fikk et brev, «og det er bare en av de tingene folk spør meg om jeg synger til daglig, og dessverre gjør jeg det,» delte han. «Mye av tiden når jeg har problemer med å finne noe, begynner jeg å synge for meg selv: «Jeg kom inn i dette rommet for å lete etter et glass.» Det er ikke langt unna, men ja. Jeg beklager. «

«Blue’s Clues & You!» sendes på Nickelodeon.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her