Skuespilleren Bradley Cooper blir ærlig om nominasjonene til Oscars i 2019.

Cooper, som regisserte 2018-tallet En stjerne er født, avslørt for Oprah Winfrey på Oprahs SuperSoul-samtaler fra Times Square hendelse tirsdag 5. februar 2019 at han opprinnelig ble ydmyket da akademiet ikke nominerte ham til beste regissør. «Jeg er aldri overrasket over å ikke få noe,» avslørte Cooper da han ble spurt om skuffelsen, som rapportert av Mennesker. «Jeg var sammen med venninnen min på en kaffebar i New York City, og jeg så ned på telefonen min og Nicole [Caruso, Cooper’s publicist] hadde tekstet meg gratulerer med disse andre tingene, men fortalte meg ikke de dårlige nyhetene. Og jeg gikk, «Åh, wow.» Og det første jeg følte var forlegenhet. «Han forklarte:» Jeg følte meg flau over at jeg ikke gjorde min del. «

Filmskaper angrer ikke på å regissere filmen, men legger til: «Men sannheten er at selv om jeg fikk nominasjonen, burde det ikke gi meg noen følelse av om jeg gjorde jobben min eller ikke. Det er trikset. Trikset er å lage noe du tror på, og du jobber hardt. «

Selv om Cooper ikke ble anerkjent av akademiet for sin regidebut, En stjerne er født fikk mye positivt sus. Filmen gikk av med den beste originale sangen til «Shallow» på Golden Globes i 2019, hvor den også var oppe for beste bilde. Cooper mottok en Golden Globes-nominasjon for beste skuespiller og beste regissør, mens hans medstjerne Lady Gaga (ekte navn Stefani Germanotta) fikk en beste skuespillerinnominasjon.

Lady Gaga krediterte filmens suksess til Cooper’s lederevner, og uttalte på et pressearrangement 11. september 2018 (via Mennesker), «Bradley har virkelig vært en utrolig leder i å skape en vakker familie.»

Når det gjelder Oscars, En stjerne er født vil konkurrere om beste bilde når seremonien finner sted søndag 24. februar 2019.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her