Britney Spears har hatt en ganske begivenhetsrik sommer så langt, mildt sagt. I sin søken etter å fjerne faren sin som konservator – og avslutte hennes mangeårige konservatorium helt – har hun gjort to virtuelle rettsopptredener; en 23. juni og en annen 14. juli Under den første høringen fortalte Spears høyesterettsdommer Brenda Penny i Los Angeles at hun ble mishandlet og mishandlet av noen av menneskene nærmest henne, inkludert faren og ledergruppen hennes. Hun sa også at konservatoriet har forbudt henne å gifte seg med å få en baby. «Jeg har en [IUD] inne i meg selv akkurat nå så jeg ikke blir gravid. Jeg ønsket å ta [IUD] så jeg kunne begynne å prøve å få en baby til. Men dette såkalte teamet vil ikke la meg gå til legen for å ta det ut fordi de ikke vil at jeg skal få noen barn, flere barn, «sa hun, ifølge CNN.

Spears også detaljert hennes ønske om å bare gå ut med kjæresten sin, i bilen hans, som hun heller ikke har lov til å gjøre. «Jeg vil at kjæresten min skal kunne kjøre meg i bilen sin,» sa hun (via CNN). I løpet av sin rettsmøte 14. juli fortalte Spears dommeren at hun ønsker å siktet faren sin for «misbruk av konservatoriet,» ifølge Vanity Fair. Og når ting i Spears tilfelle begynner å koke over, ser hun ut til å nyte noen nye friheter. Fortsett å lese for å finne ut mer.

Britney Spears var ute og gikk i Los Angeles 17. juli

17. juli, bare dager etter hennes andre virtuelle rettsopptreden, ble Britney Spears oppdaget å kjøre i Los Angeles. I følge Daily Mail var Spears i en hvit Mercedes Benz med kjæresten Sam Asghari som satt i passasjersetet, og en livvakt satt på baksetet. Selv om Spears kan kjøre, er det noe hun ikke gjør ofte. Ifølge popkulturens Instagram-konto Diet Prada er Spears faktisk forbudt å kjøre bil under hennes vinterhage. Det er uklart hvordan Spears klarte å ta Benz for å snurre, men fansen hennes var så spent på å se henne ut og om å ha en litt normal ettermiddag med mannen sin.

Når vi snakket om mannen sin, la Asghari ut en video av stasjonen på sin Instagram Story, hvor han viste Spears «hånd skru opp volumet på sangen hennes, «Lonely» fra hennes tredje studioalbum, «Britney.» «Tenk på ganger du fikk meg til å gråte, du hadde meg så forvirret. Jeg er lei av å prøve å legge igjen dette. Hva skal en jente gjøre?» Spears sang mens han kjørte nedover en sidegate.

Fansene hennes er utvilsomt håpefulle om at de vil se mer av henne leve livet sitt fritt de neste månedene – og utover.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her