«Free Britney» -bevegelsen fortsetter å lage overskrifter. Nesten hver uke er det en ny oppdatering om Britney Spears «konservatoriekamp etter hvert som saken kommer lenger i rettssystemet. Så, hva skjer nå?

Med de kloke ordene til popdronningen, «Du vil ha en Lamborghini? Sippin «martini? Ser varm ut i en bikini? Du må bedre jobbe,» og det ser ut til at hennes nye advokat gjør nettopp det. Spears «advokat Mathew Rosengart gjør alt i sin makt for å hjelpe den «giftige» sangeren med å få livet tilbake. I juni ble Spears «konservatorsakssak enda mer en sensasjon da popstjernen bønnfalt en domstol i Los Angeles i California og sa: «Det er mitt ønske og min drøm at alt dette skal ta slutt,» og «Jeg vil bare livet mitt tilbake, «per Insider. I en rettsmøte i midten av juli fortsatte Spears å si «Jeg er her for å kvitte meg med faren min og siktes for misbruk av konservatoriet,» og la til: «Jeg vil at han skal undersøkes … livet mitt, «per E! Nyheter.

Så hvordan hjelper hennes nye advokat musikkikonet etter disse påstandene? Hvis du lurer på hva Rosengart nettopp sa til journalister utenfor tinghuset, har du kommet til rett sted. Fortsett å lese for å finne ut hva Rosengart fortalte publikum etter en rettsmøte 19. juli.

Britney Spears «nye advokat beveger seg aggressivt»

Britney Spears nye advokat, Mathew Rosengart, «kommer på jobb» når det gjelder å gjøre de nødvendige skritt for å kvitte seg med Jamie Spears som konservator av popstjernens eiendom. Etter en domstolsopptreden 19. juli sa Rosengart til publikum (via E! News): «Som jeg sa i retten i forrige uke og utenfor, beveger firmaet mitt og jeg oss aggressivt og raskt for å inngi en begjæring om å fjerne Jamie Spears, med mindre han fratrer først , «Legge til,» vil jeg igjen takke Britney Spears for motet og styrken. Jeg vil takke dommer [Brenda] Penny for hennes høflighet i å ønske firmaet mitt og meg velkommen inn i denne saken. «

Sammen med uttalelsen takket Rosengart også popstjernens enestående fanbase. Han sa: «Og jeg vil også takke Britney Spears fans og støttespillere. Oppsøket og støtten til firmaet mitt, meg selv, og viktigst av alt, Britney har virkelig vært overveldende fra kyst til kyst og bokstavelig talt over hele verden.» Fans spurte deretter om sangerens øyenbrynhevende nylige Instagram-innlegg, men dessverre kunne Rosengart ikke kommentere det. Han avsluttet uttalelsen: «Jeg har ikke noe videre.»

Selv om dette trinnet er stort for å få Spears bort fra farens kontroll, er det fortsatt en lang vei å gå når det gjelder å løse denne konservatoriekampen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her