Emma Stone omfavner alt suset bak sin live-action Disney-film «Cruella» fra 2021, som krøniker den mørke bakgrunnen bak Cruella de Vil. «Jeg trodde at dette var en veldig spennende og interessant gjensyn med en karakter som vi føler at vi kjenner på overflatenivå,» sa skuespilleren til Variety. «Det var morsomt å gå dypere inn i hva som får henne til å tikke og hva som gjør henne så ond.»

Mens «Cruella» -filmen avslører livet til Cruella de Vil pre-dalmations, avslører Stone selv historien bak den ene skaden som forstyrret filmingen.

I en opptreden 2. juni på «The Ellen DeGeneres Show» bekreftet Stone rykter om at hun brøt skulderen bare noen måneder før hun hoppet på settet som Cruella de Vil. «Jeg brakk skulderen i juni 2019, og vi skulle begynne å filme «Cruella» som August, eller kanskje til og med juli, i 2019,» sa skuespilleren. «Og jeg brakk skulderen to steder.»

Stone fortsatte og avslørte rykter om ulykken hennes. «Historien ble at jeg brakk skulderen min på Spice Girls-konserten – at jeg var på noen skuldre og falt og brakk min egen skulder.» Så var ryktet sant?

Emma Stone er en stor Spice Girls-fan

Selv om Emma Stone er en beryktet Spice Girls-fan, innrømmer skuespilleren nå ryktet om at hun brakk skulderen på konserten deres, er bare for godt til å være sant. «Det er ikke sant!» Stone fortalte Ellen DeGeneres. «Jeg var ikke på noen skuldre! Jeg hadde allerede brukket skulderen. Jeg kunne ikke komme på noen andres.»

Som den virkelige historien går, «Easy A» -stjernen brakk skulderen dagen før en Spice Girls-konsert i London. Men ikke bekymre deg: Stone kom fremdeles til konserten, før hun til og med fant ut om skulderen hennes var ødelagt.

«Jeg skulle til Spice Girls-konserten i London, og jeg gikk, men kvelden før noen hadde et lite husfest i nærheten,» sa Stone. «Og dette var 2019, pre-COVID, slik at alle kunne være sammen og blande seg. Og jeg var på, det var som et vokslagt gulv i dette huset, og jeg gled, og armen min gikk bak meg og jeg brakk skulderen min . Og så dro jeg på Spice Girls-konserten dagen etter, hadde på meg en av de små mansjettene. «

Først etter at Stone fikk den nødvendige dosen «Wannabe», gikk kjendisen til slutt tilbake til legen for å håndtere den ødelagte skulderen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her