Emma Stone omfavner alt suset bak sin live-action Disney-film « Cruella » fra 2021, som krøniker den mørke bakgrunnen bak Cruella de Vil. « Jeg trodde at dette var en veldig spennende og interessant gjensyn med en karakter som vi føler at vi kjenner på overflatenivå, » sa skuespilleren til Variety. « Det var morsomt å gå dypere inn i hva som får henne til å tikke og hva som gjør henne så ond. »

Mens « Cruella » -filmen avslører livet til Cruella de Vil pre-dalmations, avslører Stone selv historien bak den ene skaden som forstyrret filmingen.

I en opptreden 2. juni på « The Ellen DeGeneres Show » bekreftet Stone rykter om at hun brøt skulderen bare noen måneder før hun hoppet på settet som Cruella de Vil. « Jeg brakk skulderen i juni 2019, og vi skulle begynne å filme ‘Cruella’ som August, eller kanskje til og med juli, i 2019, » sa skuespilleren. « Og jeg brakk skulderen to steder. »

Stone fortsatte og avslørte rykter om ulykken hennes. « Historien ble at jeg brakk skulderen min på Spice Girls-konserten – at jeg var på noen skuldre og falt og brakk min egen skulder. » Så var ryktet sant?

Emma Stone er en stor Spice Girls-fan

Selv om Emma Stone er en beryktet Spice Girls-fan, innrømmer skuespilleren nå ryktet om at hun brakk skulderen på konserten deres, er bare for godt til å være sant. « Det er ikke sant! » Stone fortalte Ellen DeGeneres. « Jeg var ikke på noen skuldre! Jeg hadde allerede brukket skulderen. Jeg kunne ikke komme på noen andres. »

Som den virkelige historien går, « Easy A » -stjernen brakk skulderen dagen før en Spice Girls-konsert i London. Men ikke bekymre deg: Stone kom fremdeles til konserten, før hun til og med fant ut om skulderen hennes var ødelagt.

« Jeg skulle til Spice Girls-konserten i London, og jeg gikk, men kvelden før noen hadde et lite husfest i nærheten, » sa Stone. « Og dette var 2019, pre-COVID, slik at alle kunne være sammen og blande seg. Og jeg var på, det var som et vokslagt gulv i dette huset, og jeg gled, og armen min gikk bak meg og jeg brakk skulderen min . Og så dro jeg på Spice Girls-konserten dagen etter, hadde på meg en av de små mansjettene. « 

Først etter at Stone fikk den nødvendige dosen « Wannabe », gikk kjendisen til slutt tilbake til legen for å håndtere den ødelagte skulderen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her