Helt siden Shawn Mendes og Camila Cabello begynte å date i 2019, kan fansen ikke få nok av paret. Enten de holder hender, kysser eller henger med hunden sin, skaper sangerne alltid overskrifter. For eksempel sendte de fansen i vanvidd da Mendes innrømmet at han og Cabello « absolutt » har snakket om å bli forlovet. I 2020 sa han til Entertainment Tonight: « Jeg tror det alltid har vært for meg hvis jeg ikke er villig til å snakke om det, så sjekker jeg litt ut, og jeg vet ikke, jeg tror virkelig når du vet , du vet. Hun har vært en av mine beste venner siden jeg var omtrent 15 år gammel.

Mendes fortsatte: « Samtidig vet jeg at vi er veldig unge, så jeg vil ikke hoppe så fort. Men jeg tror at når du finner personen din, føler du og du vet at du har funnet personen din.  » Nå, paret, som feiret sitt to års jubileum i juli, utløste rykter om forlovelse etter at Cabello la ut en TikTok-video iført en diamantring på at finger. Rull fremover for å finne ut om det er sannhet i den siste sladderen.

Camila Cabello vet ikke hvilken finger en forlovelsesring går på

Camila Cabello tok for seg all forlovelsesspekulasjon da hun dukket opp i « The Tonight Show » 26. august etter at Jimmy Fallon spurte om Shawn Mendes hadde bedt henne om å gifte seg med ham. « Det har han ikke, » svarte sangeren. « Og jeg er ikke forlovet. » Hun forklarte deretter at problemet er at hun ikke « vet hvilken hånd forlovelsesringen går på. »

« Noen ganger legger jeg det bare på ringfingeren min, » fortsatte Cabello. « Jeg vil faktisk at du skal opplyse meg. Hvilken hånd er forlovelseshånden? Fordi jeg ikke vet det. Foreldrene mine er gift og de mistet begge ringene sine, så bokstavelig talt kunne ikke mamma fortelle meg det heller. » Fallon svarte: « Det er venstre hånd, ikke sant? Ja. » Cabello utbrøt deretter: « Du vet ikke engang! Er dette vanlig kunnskap? … Du høres usikker ut om dette. »

Fallon og Cabello spøkte da begge med å ha en tatovering på ryggen for å vise at de er tatt. Så, der har du det: Lovebirds er ikke forlovet, men Cabello trenger å få bryllupsfingeretiketten rett.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her