«Free Guy», som nå er ute å eie på DVD, Blu-Ray og 4K Ultra HD, har vært en stor hit blant seerne, og det er lett å se hvorfor. Videospillet action-eventyrfilm inneholder ikke bare Ryan Reynolds, men det spiller også Channing Tatum, som garantert får filmen til å appellere til et enda bredere publikum. Og vær trygg, Camille Kostek, som spiller Bombshell i hitfilmen, vet hvor heldig hun er å få spille sammen med to av Hollywoods heteste hunks.

«La oss si det åpenbare, de er begge veldig kjekke menn,» sa Kostek til Nicki Swift for å feire utgivelsen av «Free Guy». «Og jeg har vokst opp med å se Ryan Reynolds -filmer. Jeg har vokst opp med å se Channing Tatum -filmer. Så å være blant to av noen av de største skuespillerne var virkelig inspirerende og ekstremt skremmende. Men for å finne ut at de er seriøst bare slike sunne, fantastiske gutter som er der for å ha det gøy – og du kan fortelle at dette er det de liker å gjøre – det gjorde jobben min så lett. Som noen som fortsatt er så ny og så nervøs, følte jeg meg så komfortabel og rettferdig hadde den beste tiden. «

Nicki Swift tok kontakt med Camille Kostek for å finne ut om produksjonen av filmen, inkludert reaksjonen hennes i det øyeblikket hun fant ut at hun ville opptre sammen med «Magic Mike» heartthrob Channing Tatum i «Free Guy.»

Å jobbe med Channing Tatum var en godbit

Som om hovedrollen overfor Ryan Reynolds i «Free Guy» ikke var spennende nok, hadde Camille Kostek gleden av å filme noen scener med Channing Tatum også. Og da hun fant ut at hun skulle spille hovedrollen sammen med Tatum, hadde Kostek en ekstremt relatabel reaksjon. «… Jeg husker da vi skjøt, det var før vi skjøt scenen, og ingen visste hvem Bad Guy [Revenjamin Buttons] var i manuset, «avslørte Kostek.» Og så visste jeg bare at Bombshell hadde en slik kjærlighet til alle skurkene og ranerne i videospillet. Men jeg visste ikke hvem denne Bad Guy var i åpningsscenen. »

Kostek fortsatte, «Så når [the director, Shawn Levy] hadde sagt til meg, «… Fortalte noen deg hvem Bad Guy ennå er?» Og jeg sa: «Hvem er det?» Han var som, «Oh, well … Bad Guy is Channing Tatum.» Og jeg var som, «Beklager, jeg må fordøye. Du sa hvem? «»Forståelig nok måtte Kostek ta litt tid på å behandle de kjevefallende nyhetene.» Så det var virkelig … Det var fullt av overraskelser, «sa hun til Nicki Swift.» Jeg kan ikke, jeg Jeg vil hele tiden høres så overflødig ut her, men ja, det var veldig gøy. Ryan og Channing definitivt [were] en godbit. Det var en godbit for meg. «

«Free Guy» er ute nå på Digital, Blu-ray og 4K Ultra HD.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her