Cara Delevingne sier at hun vokste opp og følte seg «avsky» av ideen om å ha en partner av samme kjønn, da hun ble oppvokst i «en gammeldags husholdning.» Den 28 år gamle modellen innrømmet at hun var «skamfull» over seksualiteten mens hun snakket med Gwyneth Paltrow under hennes populære Goop podcast i mars 2021, pr Mennesker.

«Jeg vokste opp i en gammeldags husstand. Jeg kjente ikke noen som var homofile,» sa hun til Paltrow før hun la til: «Jeg var som, «Herregud, jeg ville aldri [be gay], det er ekkelt, uh. «Delevingne, som nå bor i Los Angeles (pr Architectural Digest) vokste opp i det velstående og eksklusive området Belgravia i London. «Jeg visste ikke det [homosexuality] var en ting, og faktisk tror jeg at jeg vokste opp ikke var kjent med det faktum at jeg var homofob, «sa Delevingne.

Delevingnes far er en eiendomsutvikler fra en familie av aristokrater, mens moren er en personlig shopper for Kate Middleton. Bestemoren hennes var også ventende på avdøde prinsesse Margaret, pr Tatler. De Carnival Row skuespiller, som nå identifiserer seg som pansexual, sa på Goop podcast om at hun sliter med sosial identitet så henne tenke på selvmord. «Jeg korrelerer med den enorme depresjonen og selvmordstidene i livet mitt [to that] fordi jeg var så skamfull over å ha vært det. Men faktisk var det den delen av meg som jeg elsker så godt og godtar. «

Mens Delevingne har datet både menn og kvinner, har hennes siste høyprofilerte forhold vært med sangeren St Vincent og Ganske små løgnere skuespiller Ashley Benson.

Cara Delevingne sa at hun skulle ønske hun kunne være «rett»

Cara Delevingne sa til Gwyneth Paltrow at hennes seksualitet fremdeles er «veldig komplisert» den dag i dag, pr Mennesker. «Det er fortsatt en del av meg der jeg er,» Åh, jeg skulle ønske jeg bare kunne være rett «. Det er fortsatt den siden av det. Det er veldig komplisert,» sa hun på Goop podcast.

Delevingne, som er kjent for sine ubehagelige øyenbryn, avslørte at hun var pansexual under et intervju med Variasjon tilbake i juni 2020. I motsetning til bifil er de som identifiserer seg som pansexual ikke begrenset i sitt seksuelle valg av biologisk kjønn, kjønn eller kjønnsidentitet. «Men man definerer seg selv, enten det er» de «eller» han «eller» hun, «jeg blir forelsket i personen – og det er det. Jeg tiltrekkes av personen,» sa Delevingne til magasinet..

Den engelske rosen var tidligere knyttet til sangerne Jake Bugg, Harry Styles og St Vincent, men senest avsluttet et forhold til Ashley Benson etter to år. Paret delte seg i mai 2020 etter at forholdet deres angivelig hadde «gått sin gang» pr Daglig post.

Delevingne sa på Goop podcast om at hennes modellkarriere også har etterlignet hennes «stadig skiftende» seksualitet, etter å ha begynt som en «feminin» kvinne til henne som viser et edgy, androgynt utseende. Hun innrømmet imidlertid at det tok litt tid for bransjen å akseptere det – hun var tidligere «misfornøyd» med å måtte passe modellformen. «Jeg elsker å være kvinne og kle meg ut og gjøre alt det, men jeg elsker også å være en grov og tumble «mann».»

Hvis du eller noen du kjenner med psykisk helse, kan du kontakte Crisis Text Line ved å sende en SMS til HJEM til 741741, eller ring National Alliance on Mental Illness Helpline på 1-800-950-NAMI (6264).

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her