Chanel West Coast er ikke fremmed for å skygge, og mens hun vanligvis kan ta varmen, er det en misforståelse om henne som irriterer rapperen mest. Med det overdådige livet Chanel lever i dag, har mange antatt at hun kom fra en rik familie, men den Latterlighet stjerne avslørte at hun ikke kom fra et velstående hjem.

«Hvor får folk denne ideen?» Sa Chanel i et intervju i juli 2020 med In Touch Weekly. «Jeg vet ikke. Som om jeg vokste bokstavelig talt opp som en knust, som en beskjeden livsstil. Begge foreldrene mine hadde gode jobber, men som om vi ikke var rike på noen måte.»

Hun tegnet et bilde av oppveksten hennes og la til: «Jeg tok MTA-bussen i oppveksten. Jeg er veldig kjent med hvordan jeg kommer meg rundt i hele LA på MTA-bussen. Da er faren min en New Yorker [and took] undergrunnsbaner overalt. Du vet, han var ikke som en rik fyr som tok drosjer overalt. Som om vi gikk mye og mange T-baner. «

Fortsett å rulle for å se hvordan Chanel virkelig føler om folk som smeller foreldrene hennes og feilinformasjon om hennes oppvekst.

Chanel West Coast synes det er morsomt at folk antar at hun kom fra penger

Selv om Chanel vestkyst setter rekorden rett når det gjelder familiens økonomi, synes hun det er humoristisk at folk har projisert dette velstående bildet på henne. «Det er bare så morsomt for meg når folk kommer med disse kommentarene, og jeg er som,» hvorfor, hvordan er du så uvitende og antar at du kjenner livet mitt? «, Fortalte hun. I kontakt.

I et forsøk på å forstå hvorfor folk antar at hun kom fra penger, tror hun utseendet hennes kan være den skyldige. «Jeg tror at jeg ser ut som denne søte, hvite jenta ser ut, så kanskje folk ser meg og bare forestiller meg dette som en perfekt livsstil eller noe, men det var ikke slik livet mitt var, på noen måte.»

Selv om Chanel kan le av misforståelsen, vil hun ikke at løgnen skal ta bort fra sine prestasjoner. Hun avslørte at hun vokste opp med en «enslig mor», og sa at begge foreldrene hennes «slet» med å forsørge. «Det er bare, det gjør meg sint når folk sier det, fordi jeg er veldig stolt av hvor hardt jeg har jobbet for det jeg har,» sa hun til utløpet.

Mens det er mange mennesker som kommer fra rike hjem som har det «lettere», vil Chanel at folk skal vite at hennes reise til suksess ikke ble gjort enkel ved hjelp av penger. «Jeg vil at folk skal vite hvor hardt jeg har jobbet, liker å komme dit jeg er.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her