«Black Ink Crew Chicago» er endelig tilbake for sin syvende sesong. I tillegg til å utforske hvordan rollebesetningsmedlemmer har håndtert livet under COVID-19-pandemien, avslører den nye sesongen noen av de viktige årsakene som realitystjernene har jobbet med å belyse.

27. september ble R. Kelly dømt for racketeri og sexhandel. «Black Ink Crew Chicago» rollebesetningsmedlem Charmaine Bey har vært vokal i å protestere mot R.Kelly og søke rettferdighet for de som er berørt av handlingene hans. «Jeg var veldig glad for å se ham dømt,» sa Charmaine til Nicki Swift. «Det er en hard kamp her i Chicago, fordi R. Kelly er fra Chicago og Chicagoanere elsker R. Kelly. Og han var god på det han gjorde – låtskriver, sanger. Han var en stor del av min oppvekst og en stor del av mange artister i bransjen. Han er en stor del av utmerkelsene deres. For eksempel ga Drake ut et album, og dessverre har han samplet en av R. Kelly -sanger, og R. Kelly kan dra nytte av det. «

Til tross for den «harde kampen», holdt Charmaine Bey fast ved saken hennes. Nicki Swift satte seg ned med stjernen «Black Ink Crew Chicago» for å finne ut mer om hennes beslutning om å protestere offentlig mot R. Kelly.

Charmaine Bey ønsket å stå opp for kvinner

Når det gjelder R. Kelly, har «Black Ink Crew Chicago» -stjernen Charmaine Bey alltid følt lidenskap for å søke rettferdighet for kvinner. «For meg var det bare viktigere, bare å være kvinne,» sa Charmaine til Nicki Swift. «Uansett hvilken by jeg representerer, handler det om å være kvinne og virkelig bringe lys over hva R. Kelly gjorde. Og det var ikke riktig. Og jeg er veldig, veldig, veldig fornøyd, og jeg håper bare at hans ofrene er fornøyd. Jeg håper at alle som ble rammet, at de kan finne litt fred. «

Charmaine er også veldig klar over at fremtredelsen av R. Kellys sak i media vil utløse for dem som er berørt av handlingene hans. «Fordi jeg er sikker på at dette kommer tilbake og folk må vitne i retten og alle disse tingene er veldig traumatiske for folk,» forklarte Charmaine. «Kvinner sier at de ble holdt mot deres vilje, eller selv om de bodde hos R. Kelly, de ble hjernevasket. Hjertet mitt går til og med ut til Aaliyah. Hun døde så ung, og vi får aldri vite hennes historie med R. Kelly. Men jeg er bare glad for at han ble dømt, og jeg håper at de som ble berørt kan finne litt fred i det. Sikkert. «

Charmaine Bey er en stolt Chicagoan

Som en annen Chicagoan følte Charmaine at det var viktig å stå opp for dem som ble berørt av R. Kellys handlinger, selv om det brøt henne i strid med noen andre i byen. «Vi filmet» Black Ink Crew Chicago «, og jeg er også på radioen. Jeg ønsket å bringe plattformene mine inn på det for å virkelig gjøre det til en nasjonal ting,» sa Charmaine til Nicki Swift. «Og mange var veldig lei seg, spesielt fra Chicago. De var bare så opprørte … Men på slutten av dagen angrer jeg ikke på det.»

«Jeg ville bare stå opp for kvinnestemmer generelt. Jeg hater at det måtte være en annen svart mann satt bak lås og slå for disse forbrytelsene. Men uansett farge, uansett hvor du kommer fra, er det ingenting av det,» Charmaine fortsatte. «For meg handler det om å være kvinne og bringe lys til det kvinner må gjennom.»

Hvis du eller noen du kjenner har vært utsatt for seksuelle overgrep, er hjelp tilgjengelig. Besøk nettstedet Rape, Abuse & Incest National Network eller kontakt RAINNs nasjonale hjelpelinje på 1-800-656-HOPE (4673).

«Black Ink Crew Chicago» sesong 7 sendes på VH1 mandag kveld.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her