Eiendomsmegler Christine Quinn brøt første gang inn på realityscenen i 2019 under den første sesongen av Netflixs «Selling Sunset», en serie der vakre mennesker iført vakre klær, kjører vakre biler, selger vakre hjem. Hva er ikke å elske, ikke sant?!

Likevel kunne man forvente at medspillerne skulle oppleve noen voksesmerter på et slikt show. « Jeg gikk inn i showet og ønsket å bli tatt på alvor. Selv om jeg er selvsikker, kledde jeg meg på en måte som jeg trodde folk ville forvente at en eiendomsmegler skulle se ut. Jeg var litt mer konservativ, jeg dekket mer til, » tilsto Christine til Vogue i 2020 om sin egen metamorfose på kameraet. « En ting jeg lærte i sesong to er det [fashion] definerer deg ikke. Jeg kan være profesjonell og selge boliger, og det spiller ingen rolle hva jeg har på meg. Jeg ble litt mer meg selv og mer sårbar, fortsatte hun.

Akk, klesskapet hennes var ikke det eneste som utviklet seg…

Christine Quinn handler « alt om plastisk kirurgi sannhetsbærende »

Realtor ble realitystjernen Christine Quinn skapte raskt en nisje for seg selv blant mengden av skjønnheter i Netflix-serien « Selling Sunset » som showets selverklærte « dominatrix, gotiske Barbie ».

«Ingenting ved meg er falskt bortsett fra brystene mine,» erklærte Christine stolt i den populære seriens første sesong, per Daily Mail. Men etter hvert som tiden gikk, begynte seerne å legge merke til Christines nyoppdagede forkjærlighet for nips, tucks og kanskje noen få tweaks. «I’m all about plastisk surgery sannhetsbærende», sa Christine til Vogue i 2020. Det er viktig i en verden hvor det er denne fasaden av sosiale medier som forårsaker at folk har kroppsdysmorfi. Folk tror det [things are] ekte, og det er de ikke. Jeg sier til folk hele tiden: Jeg har pusset meg, jeg får leppene mine, tonnevis med Botox, tonnevis med sminke. Hvordan jeg ser på [Selling Sunset] er ikke slik jeg ser ut når jeg våkner om morgenen. »

Og likevel, så mye som ting endrer seg, forblir de de samme. På spørsmål om fremtiden hennes erklærte Christine hardt: « Eiendom vil alltid være en del av livet mitt fordi det er noe jeg elsker og det er noe du kan gjøre på egen hånd. »

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her