CNN-journalister er velbevandret i kunsten å rapportere og levere nyheter, men mange av dem forventer ikke å bli gjenstand for disse historiene. Men det skjer, som da CNN -ankeret Kasie Hunt fikk fjernet en hjernesvulst i oktober. Heldigvis støttet CNN Hunt i denne opprivende tiden. «De [CNN] har sagt at alt som betyr noe er at jeg spretter tilbake slik jeg trenger og at jeg kan ta meg tid til å helbrede, «sa Hunt eksklusivt til People.

En annen CNN-medarbeider som skapte overskrifter er Brooke Baldwin, da hun fikk diagnosen COVID-19 i april 2020. Det nåværende tidligere ankeret skrev om sine erfaringer for CNN og sa: «Jeg ble syk og mistet evnen til å gjøre jobben min. Jeg ble plutselig avskåret fra mitt formål, og til og med isolert fra min egen mann, forlatt for å oppleve viruset på egen hånd. Som så mange andre. «

Nå avslørte John King, et annet høyt profilert CNN-anker, på live-tv noe veldig personlig om helsetilstanden hans, og hvordan diagnosen påvirker ham mens han lever i pandemien.

John King avslørte at han har multippel sklerose

CNNs John King er kjent for å gjøre valgnyhetsdekning morsom og fordøyelig ved hjelp av sin «magiske vegg». Nå har King befunnet seg i sentrum av nyhetssyklusen etter å ha delt «en hemmelighet» som han «aldri hadde talt før.» Han sa til sine kolleger under et segment av 19. oktober: «Jeg er immunkompromittert. Jeg har multippel sklerose. Så jeg er takknemlig for at dere alle er vaksinert.» King la til: «Jeg er takknemlig for at arbeidsgiveren min sier at alle disse fantastiske menneskene som jobber på gulvet, som kom hit de siste 18 månedene da vi gjorde dette, er vaksinert nå som vi har vaksiner.»

Det har vært en strøm av kjærlighet og støtte fra fans på Twitter som lærte om Kings diagnose. En Twitter -bruker uttalte, «John Kings valgkvelder ved maraton ved den magiske veggen ser enda mer imponerende ut.» Mens Bethany Crudele, en senior produsent av CNNs «New Day», twitret, «Takk til min venn og kollega @JohnKingCNN for å dele sin personlige historie og hjelpe til med å forklare hvorfor presset for å bli vaksinert er så personlig for de som er immunkompromitterte og for familiene deres.»

I følge CDC utgjør de som er moderat til alvorlig immunkompromitterte omtrent 3% av USAs voksne befolkning, og de er «ekstremt sårbare for COVID-19» med høyere risiko for «alvorlig sykdom.» I tillegg bemerker CDC at «immunkompromitterte mennesker ikke alltid bygger det samme immunitetsnivået etter vaksinasjon på samme måte som mennesker som ikke er immunkompromitterte.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her