Countrystjernen Cody Johnson handler om det uventede. Når du hører rekordsterk rockestjerne, tenker du på de ville og sprøe landsmusikkene til kvinner, drikker og fester. I stedet er Johnson alt annet enn vill. Sjangeren tradisjonalist har et bunnsolid ekteskap, og ga ut to uavhengige album på sin egen label CoJo som begge debuterte på topp 10 for Billboardlandskart, per hans nettsted. Johnson applauderes også som den eneste usignerte artisten som noensinne har solgt ut et show på NRG Stadium.

Hans topp-album Må være meg oppsummerer Johnsons holdning til berømmelse perfekt – og i dette tilfellet også formue. «Jeg tror det har alt å gjøre med å legge ned hardt arbeid og lage forbindelse med fans,» sa Johnson på podcast Sertifisert land, som rapportert av Underholdning i kveld. «Jeg er ikke en konsert for meg, det er ikke en sjanse til berømmelse eller en sjanse til rikdom, det er det jeg må gjøre, ellers vil jeg bli gal.»

Johnson signerte til slutt Warner Music Nashville, og selv om han kanskje tjente mer, ville han ikke «selge seg ut», som Johnson beskrev til Billboard. «Det var en viss sum penger jeg måtte tjene før jeg følte meg komfortabel med å dele den 50-50. Mange tilbød oss ​​noen avtaler, og de var ikke like gode som Warner, «avslørte Johnson i 2018. Så hvor mye er Johnson verdt i dag? Fortsett å bla for å finne ut!

Cody Johnson har tjent en formue ved å være tro mot seg selv

Cody Johnson kan absolutt sørge for kone Brandi Johnson og deres to barn. «Diamond in My Pocket» crooner lever opp til tittelen på sin hit med en anslagsvis 5 millioner dollar nettoverdi, pr Kjendis nettoverdi.

Selvfølgelig er det ikke en prislapp til Johnsons lykke. «Alt jeg skrev, ble ganske enkelt filtrert ned fra den samme linjen» Man, jeg er veldig glad, «sa Johnson tidligere Underholdning i kveld. «Jeg kunne bare ikke skrive om ting som ikke var lykkelige, og det er et OK sted å være.» Johnson har også en nasjonal turné planlagt til sommeren 2021, men Johnson er akkurat i gang.

«Jeg tror når du begynner å tenke på det i trinn på 10 år, er jeg teknisk sett det første året i andre kapittel, og det føles kult,» spøkte Johnson til CMT i 2019. Så hva har det neste tiåret i vente for Johnson? «Jeg har ikke tenkt å endre hvem jeg er etter hva folk tenker eller sier. Jeg har fått folk til å si:» Han selger ut fordi han dro til Nashville. » Du kjenner meg ikke så godt. Du kan ikke dingle penger foran ansiktet mitt for å få meg til å hoppe, avslørte han. «Hvis du ikke tror på det som er populært, kommer det ned på hva karakteren din er.» Ser ut som om han har tjent en formue på å være tro mot seg selv!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her