Danielle Colby har valgt en side i «American Pickers» -feiden mellom Frank Fritz og Mike Wolfe. Som fansen vil merke, har det vært en feide mellom Frank og Mike, etter at førstnevnte anklaget sistnevnte for å være hensynsløs og prøve å få ham erstattet som medvert på skattejaktprogrammet på History-kanalen. Under et intervju med The US Sun i juli, hevdet Frank at han ikke hadde snakket med Mike på to år og anklaget ham for å forlate ham midt i ryggen. «Han visste at ryggen min var rotet, men han ringte meg ikke og spurte hvordan jeg hadde det,» sa Frank og hevdet at «American Pickers» «er skrå mot ham 1000 prosent.» Paret, sammen med Danielle, har vært vertskap siden 2009, men Mike har bekreftet at Frank ikke lenger vil være en del av showet fremover.

«Reisen som Frank, [Danielle Colby] og jeg begynte tilbake i 2009, som hele livet, har kommet med sine høyder og nedturer, velsignelser og utfordringer, men det har også vært det mest givende, «sa Mike i en uttalelse 21. juli (via TMZ).» Jeg vil savner Frank, akkurat som alle dere andre, og jeg ber om det aller beste og alt det beste for ham på neste del av reisen. «Nå har Danielle også brutt tausheten ved Franks avgang, og hun hadde mye å si.

Danielle Colby håper Frank Fritz får hjelp til problemene sine

Litt mindre enn to uker etter at Mike Wolfe bekreftet at Frank Fritz ikke kommer tilbake til «American Pickers», har Danielle Colby også uttalt seg om Franks avgang. I et langt Instagram -innlegg publisert 2. august uttrykte showets butikksjef forferdelse over Franks avgang og hans personlige problemer.

«Jeg er virkelig trist over tapet av Frank på showet,» skrev hun, sammen med et bilde av henne og Mike. «Jeg er utrolig trist for kampene hans. Jeg har personlig sett alt i løpet av det siste tiåret. Jeg har mange tanker, men vil ikke snakke dem, siden det bare er mine tanker, ikke evangeliet. Jeg skulle ønske ting kunne ha vært annerledes, men vi må stå til ansvar for handlingene våre når vi forårsaker ustabilitet eller smerte og lidelse for andre. «

Danielle sa da at Frank «forårsaket så mye smerte for seg selv at det har vært vanskelig å se», og håper at han «får all den hjelpen han trenger for å bli frisk etter å ha vært uvel i mange år.» Hun tok også sjansen til å stå bak Mike og kalte ham hennes «beste venn» og «storebror».

«Den eneste grunnen til at jeg snakker til dette akkurat nå, er fordi alle spekulerer i ordene mine og ordene mine blir tatt ut av kontekst i tabloidfiller fordi de ikke kan intervjue meg fordi jeg ikke vil intervjue med en tabloid fille,» forklarte hun, før hun konkluderte, «Jeg håper alle fortsetter å elske hverandre selv gjennom den harde s ***.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her