Du kjenner sannsynligvis Danny DeVito fra filmer som Jumanji oppfølger og Batman vender tilbake, sammen med show som Det er alltid solrikt i Philadelphia – men skuespilleren har mye mer enn bare en lang liste med Hollywood-kreditter. Blant andre ting du kanskje ikke visste om DeVito – for eksempel det faktum at han har vært i et langt og litt komplisert forhold til medstjernen Rhea Perlman – er det også det faktum at han hadde en ganske freaky dagjobb før han ble kjent: han var frisør for døde mennesker.

DeVito forklarte veien som tok ham til dette rare – og noe skumle – yrket etter at han var ferdig på videregående mens han snakket med Den uavhengige i 2006. « Søsteren min Angie var 16 år eldre enn meg og hadde en skjønnhetssalong. Hun sa: » Hvorfor kommer du ikke og jobber for meg? «  » Han innrømmet: « Det var litt pinlig, men jeg sa, ‘ Å, hva i helvete ‘, og endte med å føle det ganske. « 

DeVito fortsatte: « Ingen av vennene mine ga meg vanskelig for det fordi de alle elsket Angie. Hun var flott og betalte for at jeg skulle gå på frisørskolen, noe som var fantastisk. Jeg gikk inn og jeg var forbløffet. Det var 35 unge kvinner i rommet, hver for seg bedre enn den andre. Jeg trodde jeg hadde dødd og gått til himmelen. « 

Selv om han ikke hadde dødd selv, ville han selvfølgelig snart jobbe med de døde.

Hvordan Danny DeVito ble frisør for døde mennesker

Danny Devito er tilsynelatende den typen mann som vil følge mulighetene når de oppstår. Eller i dette tilfellet når de går bort. Og slik endte han med å stylere hår til døde mennesker.

« Søsteren min hadde en veldig spesiell klientell, » husket Devito mens hun satte seg ned for en prat Lopez i kveld i oktober 2010. Mens hun hadde noen unge klienter, forklarte skuespilleren at det også var « de gamle damene som bodde nede i [Jersey] Shore « hvor de var fra. Og da disse eldre damene gikk bort, ville de » ha en fin frisyre. « Det var der DeVito kom inn.

« Jeg pleide å gå inn der, du vet, likhuset, » forklarte DeVito før han kort stoppet for å erkjenne at « det er litt sykelig, men du har sett Six Feet Under og alle disse showene. « Sann nok. Han fortsatte så, » Uansett, der ville hun være, det var bare kvinnehår jeg gjorde, og det var vanligvis [a] virkelig gammel dame.  »

Selv om det kan høres trist ut, la DeVito merke til: « Hun snakket ikke tilbake. Hun sa ikke: ‘Å, jeg liker ikke måten håret krøller seg på.' » Det er absolutt en måte å sette en positiv spinn på en uvanlig situasjon.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her