Sherri Shepherd er ikke lenger på «The View», men hun har historier å fortelle! Den tidligere co-verten snakket med Sunny Hostin i podcast-episoden 21. september av «Behind the Table», og ingen stein ble stående.

Shepherd avslørte at kampen mellom delt skjerm mellom Rosie O’Donnell og Elisabeth Hasselbeck-der de beryktet kranglet om Irak-krigen-sikret jobben hennes på showet. «Jeg tror det som sementerte meg for å komme på, var da Rosie O’Donnell gikk inn i det med Elisabeth Hasselbeck,» forklarte hun. «Den skjebnesvangre dagen. Fordi de prøvde å bestemme mellom Kathy Griffin og meg … De ga Kathy Griffin fredagen og de ga meg torsdag, så vi hadde hver en dag og [fight] skjedde torsdag. «

«Rett før vi fortsatte, var det spenning med Rosie og Lizzie,» fortsatte hun. «Vi kommer oss ut … og plutselig var det spenning da Lizzie begynte å snakke.» «De gjorde en delt skjerm, og jeg husker at jeg prøvde å like å gjøre det lettere,» husket Shepherd og la senere til at det var det faktum at hun prøvde å holde ting rolig og at hun ikke snakket med media om kampen som sikret hennes rolle.

Men hva skjedde i reklamepausen? Fortsett å lese for flere detaljer.

Sherri Shepherd vil aldri glemme spenningen i «The View» under kampen

Tidligere «View» -leder Sherri Shepherd serverte kampen mellom delt skjerm mellom Rosie O’Donnell og Elisabeth Hasselbeck i podcast-episoden av «Behind the Table» 21. september, som endte opp som et sentralt øyeblikk i Shepherds fremtid på showet .

«Lizzie var lei,» sa Shepherd. «Det var veldig, veldig personlig mellom disse to. Det handlet ikke om krigen. Forræderi, lojalitet, alt det der. I løpet av reklamepausen gikk Lizzie av. Rosie sa til meg:» Jeg liker deg Sherri fordi du får alle avslappet. Jeg vil ha deg med på showet. «»

Da showskaperen og andre medvert Barbara Walters ringte Shepherd et år etter hendelsen for å besøke den permanente co-hosting-konserten, kunne hun ikke motstå. «Jeg har ingenting å tape, jeg går gjennom en skilsmisse,» sa Shepherd. Tilbudet var imidlertid bare toppen av isfjellet. «Jeg visste ikke hva jeg gikk inn i. Hadde ingen anelse,» la hun til.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her