Hjemsøkte hus er morsomme å besøke under Halloween eller på ferie. Men å bo i en er avgjort mindre tiltalende. Det er situasjonen Sam Smith er i fire ganger, Grammy-prisvinneren. Smith tror tilsynelatende huset deres er hjemsøkt og hevder at det er et spøkelse i bakgrunnen av en video de tok hjemme.

Den uhyggelige videoen, tatt under karantene, er alt sammen gøy. Men det er ikke første gang Smith snakker om at huset deres blir hjemsøkt. I løpet av et opptreden i 2017 Ellen DeGeneres Show, Snakket Smith om hvordan huset deres « pleide å være en skole », som gir det en skummel stemning. « Jeg hører bare sprø, sprø ting, » sa Smith. « Og søsteren min, om natten, føler hun at noen stirrer på henne når hun sover. »

Naturligvis spurte programleder Ellen DeGeneres umiddelbart Smith hvorfor de ikke har flyttet til et annet hjem. Men som de siden har delt i senere intervjuer, ser de ikke spøkelset som å ha negativ energi. « Jeg har et godt forhold til spøkelsene, » forklarte Smith. « Noen ganger, om natten, liker jeg, reiser meg, og jeg er akkurat som » La meg være.  » Og det gjør de!  » Enkelt men effektivt. Her er hva annet Smith har sagt om deres potensielt hjemsøkte hus gjennom årene.

Sam Smiths hus er en del av en tidligere skole som kan bli hjemsøkt

Under en opptreden på Hot Ones, jagte singer-songwriter Sam Smith ned de krydrede vingene sine med en uhyggelig historie om hjemmet deres. « Så huset mitt er faktisk som om det er en del av en gammel skole. Og delen av huset mitt – fordi det er delt inn i forskjellige hus – var sannsynligvis som nonnene ville sove. Så det er sannsynligvis som en freaky nonne i huset mitt. « 

Og mens folk flest ikke vil dele boareal med spøkelset til en « freaky nonne », virker Smith ganske i fred med det. « Jeg føler at det er en hyggelig tilstedeværelse, for når jeg hører henne eller føler henne rundt, føler jeg meg ikke så redd. »

« Stay With Me » -sangeren forklarte at moren deres fortalte dem at hun så spøkelset til deres avdøde bestefar som sto over dem da de var baby, noe som hjalp dem med å se spøkelser som en ikke-truende tilstedeværelse. « Jeg synes det er en vakker ting hvis noen brennevin stikker rundt, » la Smith til. « Trolig, innerst inne, tror jeg ikke på spøkelser, men det gjør liksom livet morsomt. »

Hadde Sam Smiths sangvideo et spøkelse i bakgrunnen?

Tilbake i mars 2020 la Sam Smith ut en video av seg selv som sang « Ordinary People » av John Legend. Smiths vokalområde er på full visning i videoen, som ble lagt ut til Twitter. Men sangerens musikalske evne er ikke det eneste med videoen som hadde fans som snakket. I stedet la seerne merke til det skumle flimrende lyset i bakgrunnen av klippet.

« Bare innså at lyset mitt flimret hele veien gjennom den sangvideoen. Jeg sverger at det er et spøkelse, jeg hører alltid et spøkelse i trappene, » Smith twitret dagen etter deling av videoen, sammen med en lattermild emoji. « Selv spøkelsene elsker å høre på deg, » en fan svarte til sangerens tweet.

Mens denne siste videoen sannsynligvis ikke er bevis på det paranormale, er Smiths andre kommentarer om at huset er en tidligere skole ganske skumle hvis du tenker på det. Men det høres ut som om de tar det med skritt – og tar imot potensielle spøkelser med åpne armer.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her