Ved første lytting virker det kanskje ikke som DJ Khaleds sommerbop «Let It Go», med Justin Bieber og 21 Savage, er så dyp. Egentlig virker det heller ikke så dypt etter en andre eller tredje lytting, med kortekster som «Noen ganger er det solrikt, men noen ganger skinner det ikke», og «Jeg slipper ting jeg ikke kan kontroll. La det gå. La det gå. «

Singelen og den medfølgende videoen er den siste av flere hits fra Khaleds siste album «Khaled Khaled», som er full av lignende bekymringsløse popspor. I den neonfargede og veldig tøffe musikkvideoen til sangen utspiller Bieber, 21 Savage, og Khaled en fem minutters hyllest til Adam Sandlers «Happy Gilmore», inkludert en utvidet bit der Khaled bryter en gummi alligator.

Bør vi lete etter en skjult mening bak ordene i denne sangen? Eller skal vi bare, som de sier, «la det gå?»

DJ Khaled er ikke sjenert av sin rikdom

Etter en nøye lesing av tekstene til «Let It Go», er det ærlig talt vanskelig å konkludere med noen ekte mening annet enn «Det er sommer, ha det gøy.» Det som starter som potensielt en oppbruddssang, «Og penger er ikke hvis jeg ikke er med deg, bae. Gi alt bort bare for å få deg tilbake. Kan ikke sette pris på det vi hadde,» overgår inn i en budskap som ikke kan kjøpe lykke i refrenget, «De sier at tid er penger, men penger ikke kan gi tid,» som deretter går rett inn i en ikke-bekymre deg-være-lykkelig stemning, » Jeg har sluppet tingene jeg ikke kan kontrollere, «til slutt sirkler jeg tilbake til å være rik-er-den beste med 21 Savages rapvers,» Og jeg er stolt av meg selv fordi jeg pleide å være fattig. Nå er det bare kjas og sliping og stabling til alle musklene mine er såre. «

DJ Khaled snakket til Lil Baby om det nye albumet til magasinet XXL, «Rett opp, Lil Baby, jeg går for den milliarden, hva sier jeg?» Det er tydelig at han tenker på penger – senere i intervjuet sa musikkpersonligheten også: «På slutten av dagen, la oss få penger.» Og «Let It Go» -videoen inneholder alle mulighetene for hva pengene kan gi.

Hvis musikkvideoen gir noen ledetråder til hva sangen prøver å si, satt på en golfbane med suppe golfbiler og fancy rosa polotrøyer, er det at alle i denne sangen liker å ha mye penger. Hvilket bra for dem.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her