Ved første lytting virker det kanskje ikke som DJ Khaleds sommerbop « Let It Go », med Justin Bieber og 21 Savage, er så dyp. Egentlig virker det heller ikke så dypt etter en andre eller tredje lytting, med kortekster som « Noen ganger er det solrikt, men noen ganger skinner det ikke », og « Jeg slipper ting jeg ikke kan kontroll. La det gå. La det gå. « 

Singelen og den medfølgende videoen er den siste av flere hits fra Khaleds siste album « Khaled Khaled », som er full av lignende bekymringsløse popspor. I den neonfargede og veldig tøffe musikkvideoen til sangen utspiller Bieber, 21 Savage, og Khaled en fem minutters hyllest til Adam Sandlers « Happy Gilmore », inkludert en utvidet bit der Khaled bryter en gummi alligator.

Bør vi lete etter en skjult mening bak ordene i denne sangen? Eller skal vi bare, som de sier, « la det gå? »

DJ Khaled er ikke sjenert av sin rikdom

Etter en nøye lesing av tekstene til « Let It Go », er det ærlig talt vanskelig å konkludere med noen ekte mening annet enn « Det er sommer, ha det gøy. » Det som starter som potensielt en oppbruddssang, « Og penger er ikke hvis jeg ikke er med deg, bae. Gi alt bort bare for å få deg tilbake. Kan ikke sette pris på det vi hadde, » overgår inn i en budskap som ikke kan kjøpe lykke i refrenget, « De sier at tid er penger, men penger ikke kan gi tid, » som deretter går rett inn i en ikke-bekymre deg-være-lykkelig stemning,  » Jeg har sluppet tingene jeg ikke kan kontrollere, « til slutt sirkler jeg tilbake til å være rik-er-den beste med 21 Savages rapvers, » Og jeg er stolt av meg selv fordi jeg pleide å være fattig. Nå er det bare kjas og sliping og stabling til alle musklene mine er såre. « 

DJ Khaled snakket til Lil Baby om det nye albumet til magasinet XXL, « Rett opp, Lil Baby, jeg går for den milliarden, hva sier jeg? » Det er tydelig at han tenker på penger – senere i intervjuet sa musikkpersonligheten også: « På slutten av dagen, la oss få penger. » Og « Let It Go » -videoen inneholder alle mulighetene for hva pengene kan gi.

Hvis musikkvideoen gir noen ledetråder til hva sangen prøver å si, satt på en golfbane med suppe golfbiler og fancy rosa polotrøyer, er det at alle i denne sangen liker å ha mye penger. Hvilket bra for dem.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her