Countrystjernen Kane Brown fortsetter å samarbeide med ikke-countrymusikkartister, med sin nyeste duett med Florida-basert popprodusent og sanger-låtskriver blackbear. Brown, som nylig jobbet med popstjernene Becky G og Camila Cabello, slo seg sammen med blackbear for « Memory » 9. juli. Mens Brown er countryartist, er det midt-tempo-sporet som hopper med poplister og har til og med kommet inn på topp 50 på Billboards Hot 100.

Brown, som allerede har fem nummer 1 Country airplay-singler, skrev historie som den første svarte mannlige solo countryartisten som opptrådte på BET-prisene, per CBS Miami. Til tross for sine suksesser har Brown ingen planer om å bremse ned. Han avslørte til utsalgsstedet: « Dette har vært fantastisk for meg, jeg har egentlig ikke sett på noe eller tatt noen av prestasjonene mine … Jeg prøver bare å jobbe hardt og fortsette å vokse. »

Når det gjelder « Memory », mens sangen kan ha en oppegående lyd, tar tekstene opp alvorligere problemer som depresjon og angst. Brown forklarte til Z100: « Ærlig talt denne sangen for meg kommer til å gå en rekke forskjellige måter for folk. » Han la til: « Det er liksom en lykkelig depresjonslåt … Det er bare en oppløftende sang å finne ut at du ikke er den eneste. » Han avslørte også hvordan han, når han laget sangen, bundet seg til svartbjørn over mental helse, og la til: « Vi vet at vi har hverandre å snakke med. » Det er klart sangen betyr mye for begge artister.

Kane og Blackbear er ikke redd for å bli ekte på ‘Memory’

I sin nye sang « Memory » synger countrystjernen Kane Brown og popartisten blackbear om angsten som følger med å leve en fartsfylt livsstil og bekymringen for at den til slutt vil innhente dem. Koret demonstrerer denne følelsen, så vel som frykten for at de ikke vil kunne stoppe deres hardt festende måter alene når de synger: « Jeg vil leve livet raskt, jeg vet ikke hvordan jeg skal bremse. Vil du bli høy, jeg vet ikke hvordan jeg skal komme ned. Hjelp meg nå, jeg kjører tomt og vil ikke være et minne. « 

Brown fortsetter å be om hjelp til denne kampen, og forklarer i verset sitt: « Flasker på hyllen, jeg vil kjøre gjennom. Gjør alt jeg ønsker at jeg kan angre. Jeg er ikke meg selv og hvorfor vil ikke nei en hjelp? Jeg vet at dette ikke kan være sunt, så jeg ser etter en vei ut.  » Blackbear berører deretter bruk av stoffer for å bedøve følelsene hans ved å synge: « Jeg ruller følelsene mine i en ledd. Deler av historien som ble utelatt. Jeg sjekket ut,  » og legger til at han « løper fra smertene. »

Begge artistene vises i musikkvideoen til « Memory » som astronauter og ser ut til å bruke verdensrommet til å skildre disse følelsene av ensomhet og isolasjon. Forhåpentligvis kan Brown og blackbear bruke dette sporet til å nå ut til fans for å vise at de ikke er alene heller.

Hvis du eller noen du kjenner med psykisk helse, kan du kontakte Crisis Text Line ved å sende en SMS til HJEM til 741741, ring National Alliance on Mental Illness-hjelpelinjen på 1-800-950-NAMI (6264), eller besøke National Institute of Nettsted for mental helse.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her