Elvie Shane gjør seg bemerket i countrymusikk i disse dager takket være sin tårevåt debutlåt «My Boy». Countrysangeren krediterer sin nye suksess for alltid å være tro mot seg selv. Han avslørte for Taste of Country: «All musikken min kommer fra et ærlig sted og er alt veldig sterkt basert på sanne ting som har skjedd i livet mitt, enten det var hvordan jeg vokste opp, hvor jeg vokste opp, kjærlighet funnet, kjærlighet tapt.»

Heldigvis for Shane, før «My Boy» til og med droppet på radioen, gikk sangen viral på sosiale medier på grunn av en rørende 2020-video fra en familie som resonerte med sangens tekster. Shane forklarte: «Det var bare et bilde av kjærlighet på sitt beste.» Han la til: «Og det var så mye rasespenning på gang – jeg blir kvalt og tenker på det – det var bare en så vakker ting for den aktuelle videoen å være den som startet denne TikTok-sprengningen.»

Siden den gang mottar Shane fortsatt kommentarer og historier fra fans om hvor mye den følelsesmessige sangen betyr for dem. Han fosset, «For all negativiteten der ute i verden på sosiale medier, har måten folk har svart på og brukt denne sangen bevist at den også kan brukes til en veldig god ting.» Så hva er det med «Gutten min» som så mange mennesker kobler seg til? La oss ta en titt på sangens sanne betydning.

Det handler om stefarens kjærlighet

Elvie Shanes sang «My Boy» er en hit med fans takket være teksten om stefarens kjærlighet til stesønnen. I koret synger Shane: «Han er ikke blodet mitt, har ikke navnet mitt. Men hvis han gjorde det, ville jeg føle det samme. Jeg var ikke der for hans første skritt, men jeg savnet ikke en ballspill ennå … Jeg kunne aldri gå bort. Ja, han er sønnen min og det er mitt valg. Han er ikke mitt blod, men han er min, han er gutten min. «

Shane fortalte Country Evolution at han ble inspirert til å skrive sangen av et Facebook-innlegg som lyder: «Jeg har ikke stesønn, jeg har en sønn som ble født før jeg traff ham.» Han forklarte: «Det resonnerte meg. Jeg satt på verandaen med noen gutter og begynte å skrive ting som jeg likte. Vi satte oss for å skrive om noe som gjaldt den kvelden, og jeg fortalte dem om innlegget.» Han la til: «Det ble til fire voksne menn som klemte og gråt … Vi visste at … vi hadde noe spesielt.»

Selvfølgelig ble Shane også inspirert av sin egen stesønn. «Da jeg møtte kona mi, og hun fortalte meg at hun hadde en 5 år gammel liten gutt. Jeg trengte mye mer formål i livet mitt, og hun og han ble det formålet.» Akkurat som tekstene hans, ser det ut til at Shanes stesønn ikke bare gjorde ham til en bedre mann, men nå til og med en countrystjerne.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her