Når det gjelder behagelige musikkelskere, synes Ed Sheeran sikkert å vite hva han gjør. Bare pop på sanger som «Afterglow», «Visiting Hours» eller hans super populære «Shape of You» for å få en ide om hvorfor fans elsker musikken hans så mye. Selv om hver av disse låtene er verdig din favorittspilleliste, er det mer i hver sang enn bare en fengende lyd. De har også en tendens til å ha noen flotte stjernetekster som forteller oss mye om stjernen selv, så vel som verden rundt ham og forholdene han befinner seg i. For eksempel, bare hør på «Shivers».

«Så min andre offisielle singel fra mitt fjerde studioalbum heter «Shivers», og den er ute 10. september,» skrev Sheeran i bildeteksten til et Instagram -innlegg som han delte 2. september, med henvisning til albumet hans, «= (Equals) . » Fortsetter å merke at han «skrev dette så snart Divide -turen endte i en leid gård i Suffolk hvor [he] hadde opprettet et studio i et par uker for å se hva som skjedde, «forklarte han at det tok ham tre dager å skrive, og innrømmet at det var» veldig annerledes «for ham. Imidlertid syntes han» det var for spesielt å ta feil. «

Hva er det som gjør denne sangen så spesiell? På toppen av det faktum at Sheeran hevdet at han var «blodig kjærlighet[s] det, «har det tilfeldigvis en betydning som er varmere og dypere enn du kanskje har innsett. Fortsett å lese for å dykke ned i denne sizzling -melodien!

Dette er grunnen til at Ed Sheeran «brenner» i «Shivers»

Takket være det faktum at «Shivers» har et kaldt navn, kan du tro at det er kaldt i naturen. Ikke så! Denne sangen er faktisk ren ild. Eller, for å være mer spesifikk, er det Ed Sheeran som føler varmen. Han gjør det helt klart i forkoret, per Genius, når han synger: «Jeg vil være den fyren, jeg vil kysse øynene dine / jeg vil drikke det smilet, jeg vil føle at … sjelen min brenner, jeg vil være våken hele dagen og hele natten … «

Det er åpenbart at det er noen i Sheerans liv som skaper en lun situasjon. Kanskje det er kona hans, Cherry Seaborn? Selv om det virker som en trygg innsats, er det absolutt sikre at sangeren seriøst er interessert i deres varme hete. Det er derfor, i refrenget, han legger til: «Åh, jeg elsker det når du gjør det slik / Og når du er på nært hold, gi meg frysninger.» Utover det, i broen, forteller han personen han er sammen med, «Baby, du brenner så varmt, du får meg til å skjelve / Med ilden du fikk, startet vi denne tingen / jeg vil ikke at den skal stoppe / Du vet at du får jeg skalv … «

Selv om det kan få det til å høres ut som om brannen er nesten for varm til å håndtere mellom disse to, avslører sangen at det er mer enn bare fysisk varme som tenner.

Det er mer med Ed Sheerans «Shivers» enn bare en sydende forbindelse

«Jeg tok en pil til hjertet / jeg kysset aldri en munn som smaker som din / jordbær og noe mer / Ooh, ja, jeg vil ha alt», synger Ed Sheeran i første vers av «Shivers», via Genius . Mens han igjen nevner den fysiske forbindelsen mellom seg selv og hans betydningsfulle andre – er omtale av jordbær en søt nikk til kona, Cherry? – vi kan ikke la være å legge merke til det faktum at han også tar opp det faktum at han også opplever noen dype følelser i hjertet.

Sheeran fortsetter med å avsløre at han faktisk har tatt begge deler fysisk og følelsesmessig med denne personen i det andre verset når han legger til: «Inn i bilen / På baksetet i månelyset mørkt / Pakk meg opp mellom bena og armene / Ooh, jeg får ikke nok.» Innrømmer at denne personen vet at de «kan rive [him] fra hverandre, «sier han også at de kunne» sette meg sammen igjen og ta hjertet mitt. «Det er fordi, som han forteller både lytterne og han som elsker,» jeg trodde aldri at jeg kunne elske dette hardt / Ooh, jeg kan får ikke nok. «

Hvis du rødmer og svømmer samtidig, ville vi ærlig talt ikke klandre deg!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her