Det er ingen hemmelighet Cher har samhandlet med utallige fans gjennom årene, da hun er en imponerende dame som har fått et stort antall på grunn av sine mange prestasjoner. Den ikoniske popgudinnen har oppnådd en Oscar, en Grammy og en Emmy – alt i en alder av 74. Den tidligere Sonny & Cher vert hadde også bosted i MGM i Las Vegas før COVID-19-nedleggelsene, og hun kjempet til og med for den valgte presidenten Joe Biden under presidentvalget i 2020. Det ser ut til at det ikke er noen stopp for den tidløse stjernen.

Skummelt nok har noen få forsøkt å dempe Chers glans. Sangeren ble ærlig i et intervju i desember 2020 med Vergen om hva det betyr å være trygg i offentligheten, og dele en personlig historie om en tid der hun følte seg direkte truet av en fan. Fortsett å lese for mer informasjon om Cher’s traumatiske opplevelse og hva hun håper andre kan lære av hennes skremmende historie.

Cher husker tiden hun var i fare

Vi kan ikke forestille oss en verden uten Cher, men under en fiendtlig situasjon på 1980-tallet, Mamma Mia! Nå skjer det igjen stjerne sto i fare for å miste livet. Sangeren ble tatt på vakt da han forlot en Broadway-produksjon av Kom tilbake til Five and Dime om James Dean. « Jeg hadde en mann som prøvde å drepe meg, » sa Cher Vergen i desember 2020. « Jeg ble alltid satt av ved scenedøren når jeg holdt på Kom tilbake til Five and Dime på Broadway. Jeg trodde han skulle håndhilse meg, og han tok tak i armen min og la den bak ryggen min. Han begynte å presse meg ned av smuget, og han sa: ‘Hvis du lager en lyd, dreper jeg deg.’ To fans, som senere ble venner, så at noe var galt, og de begynte å skrike og løp mot meg, og han stakk av. « 

Heldigvis var de dedikerte Cher-fansen der for å hjelpe, men den nære samtalen er fortsatt traumatisk for stjernen. Sangeren advarte om at offentlige utflukter for A-lister er enda farligere i dag, forteller Vergen at « alle har et kamera og det er ikke trygt. »

Vi kan i det minste takke våre heldige stjerner Cher er fremdeles her for å fange publikum overalt, og hennes styrke er noe å beundre.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her