Carmeon Hamilton, vinneren i 2021 av HGTVs «Design Star: Next Gen» kunngjorde ektemannen Marcus Hamilton død 29. august. I et langt Instagram -innlegg eulogiserte Carmeon Marcus og avslørte at han døde i en motorsykkelulykke dagen før. Ved siden av et svart-hvitt portrett av Marcus var hennes inderlige ord som beskriver tapet av «hennes livs kjærlighet.» «Jeg er ikke fremmed for tap,» reflekterte Hamilton i sitt innlegg. «Men dette tapet bringer noe utover smerte. Noe jeg ikke kan beskrive. Jeg mangler nå en stor del av meg selv, og det tomrommet ser ut til å vokse mer og mer for hvert sekund.»

Designeren, basert i Memphis, Tennessee, uttrykte usikkerhet for hva det plutselige tapet betydde for henne og sønnen Davin. «Jeg kan ikke få meg til å finne ut Davins og mitt neste trinn, for det burde ikke være behov for en. Men midt i denne enorme smerten kom en bølge av støtte fra menneskesamfunnet som vi har jobbet så vanskelig å bygge. De er den eneste grunnen til at jeg har styrke og evne til å sette disse ordene skriftlig. «

Carmeon avsluttet bildeteksten med enda en dose optimisme. «Takk alle sammen for at dere var en av de beste delene av kjærlighetshistorien vår og høyt oppmuntret oss til å være de lidenskapelig mangelfulle menneskene vi var, og leve et godt levd liv,» skrev hun og ba om «nåde og privatliv» i denne tøffe tiden.

Som Carmeon bemerket, førte Marcus «død til en enorm strøm av støtte fra nettsamfunnet hennes. Her er noen av deres lykkeønskninger sendt henne på Instagram.

Carmeon og Marcus Hamilton feiret nettopp sitt tiårige bryllupsdag

Som Carmeon Hamilton kalte dem i sitt Instagram -innlegg 29. august, var hennes «Internettfamilie» mer enn kommende med kjærlige kondolanser etter at hun kunngjorde ektemannen Marcus Hamiltons død. Interiørarkitekt og HGTV -stjerne Breegan Jane skrev i Carmeons kommentarer: «Det er ingen ord for hva du må gå igjennom. Jeg er utrolig lei meg for tapet ditt. Selv om jeg ikke kjente ham, var det klart at han var en lysende lys.» «Jeg er så lei meg for deg og din familie! Jeg er så lei meg og jeg ber om et dekke som bare Gud kan gi,» skrev skjønnhets- og livsstilsguruen Maria Antoinette Loggins.

Per et Instagram -innlegg fra Carmeon i mai, feiret hun og Marcus sitt 15. år som et par og 10. ekteskapsår rundt den tiden. Faktisk så det ut til at de snart skulle holde en løftefornyelse. «Å møte denne mannen er det absolutt beste som har hendt meg!» Carmeon skrev et gledelig bilde av henne og Marcus sammen. «Jeg kan ikke vente med å gifte meg med ham igjen om et par måneder !!! Jeg håper dere er klare for denne planleggingsreisen !!! Det kommer til å bli episk !!!!»

Vi ønsker Carmeon og hennes nærmeste det beste, spesielt i kjølvannet av denne tragiske hendelsen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her