Natalie Portman ble ærlig om sin skuespillhistorie og snakket om den mørkere siden av ting. Mens du snakker videre Lenestolekspert med Dax Shepard i desember 2020 snakket Portman om tidligere roller, spesielt de hun tok da hun var yngre.

I følge Uproxx, Portman spilte hovedrollen i 1994-filmen Profesjonelle da hun bare var 12, og deretter tok en rolle i Vakre jenter i 1996. Dax Shepard snakket om den kompliserte dynamikken i Vakre jenter, hvor Portmans karakter ble seksualisert til tross for at han var så ung. Shepard sa med rette om Vakre jenter, «Nå vet jeg ikke om den filmen [would get] laget. «

Portman sa at hun var klar over at hun ble portrettert på en seksualisert måte og sa på podcasten: «Å være seksualisert som barn, tror jeg tok bort fra min egen seksualitet fordi det gjorde meg redd og det fikk meg til å føle meg som jeg kunne være trygg var å være som, «Jeg er konservativ,» og «jeg er seriøs, og du bør respektere meg,» og «jeg er smart,» og «ikke se på meg på den måten.

Da Portman bygde disse veggene, begynte hun å endre rollene hun tok i filmer. Her er hva hun sa.

Natalie Portman sa at hun ikke ønsket noen kjærlighetsscener

Natalie Portman snakket med Dax Shepard videre Lenestolekspert på Dax Shepard og sa at hennes høyt seksualiserte roller som barneskuespiller tok fra hennes seksualitet. Som et resultat prøvde hun å skape en seriøs, til og med «forsiktig» persona for seg selv.

Portman sa at det ikke var autentisk i tenårene. «I den alderen, du gjøre ha din egen seksualitet og du har ditt eget ønske, og du vil utforske ting, og du vil være åpen, «forklarte skuespilleren.» Men du føler deg ikke nødvendigvis nødvendigvis når det er eldre menn som er interessert og du « er som «Nei, nei, nei, nei.» Jeg føler at du bygger disse festningene rundt deg. «

Portman sa at dette begynte å forme hvordan hun valgte tegn. «Da jeg var i tenårene, var jeg som:» Jeg vil ikke ha noen kjærlighetsscener eller make-out-scener, «sa Portman til Shepard. «Jeg begynte å velge deler som var mindre sexy fordi det gjorde meg bekymret for måten jeg ble oppfattet på og hvor trygg jeg følte.»

Dette har vært et kontinuerlig tema i Portmans liv. Hun snakket om det samme temaet med Mennesker i 2018, og sa: «Jeg forstod veldig raskt, selv som 13-åring, at hvis jeg skulle uttrykke meg seksuelt, ville jeg føle meg usikker og at menn ville føle seg berettiget til å diskutere og objektivisere kroppen min for mitt store ubehag.» En smertefull fortid, men nå som Portman snakker om dette med publikum, er det en styrkende nåtid.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her