Candace Cameron Bure ble ærlig om «The View» i episoden 12. oktober av showets podcast «Behind the Table». Teet Bure sølt var rykende varmt, spesielt da hun snakket om effektene co-vert for talkshowet hadde på hennes sinnstilstand. «Det var bare en type stress jeg følte i livet mitt, og det kom fra det showet, og jeg kan føle det,» avslørte «Fuller House» -stjernen. «Det var så vanskelig å håndtere det følelsesmessige stresset.»

Bure forklarte videre hvordan den strenge planen for filming av «The View» i tre år-fra 2015-2018-påvirket hennes «følelsesmessige helse» og til og med fikk henne til å gråte ofte.

«Jeg fløy frem og tilbake hver uke til LA,» sa hun på podcasten, «og vi vet alle at du blir til et lite barn hvis du ikke får nok søvn. Du kommer til å være følelsesladet om alt selv om det er ikke noe å være følelsesmessig for. » «Tidsplanen tok sin toll på kroppen min, noe som påvirker min følelsesmessige helse,» fortsatte hun. «Da jeg gikk inn på et show som jeg ikke hadde en klar mening om, eller det var noe jeg var legitimt nervøs for fordi jeg hadde en mening om, visste jeg at jeg kom til å være den eneste ved bordet med en Jeg ville bare bli syk i magen og jeg hatet den følelsen. Så mange morgener ville jeg bare gråte før showet. «

Men hun avslørte senere hvordan Whoopi Goldberg kom til unnsetning.

Candace Cameron Bure er takknemlig for Whoopi Goldberg

Candace Cameron Bure kan ha grått de fleste morgenene i løpet av sin tid på «The View», slik hun avslørte i episoden 12. bak podcasten «Behind the Table», men Whoopi Goldberg hadde alltid ryggen. Selv om hun var takknemlig for utøvende produsent Brian Teta og andre for å berolige henne, var det EGOT -vinneren som reddet dagen.

«På de super store øyeblikkene er Whoopi Whoopi fordi Whoopi vet. Whoopi er den hun er fordi hun på de store tidene visste,» jeg har et show å gjøre, og en av vertene mine har et sammenbrudd, «husket Bure. «Hun visste når hun skulle gå inn, når det var hennes ansvar å være den personen, den lederen på showet, og det er derfor hun er så god som hun er. Det var de virkelig tunge tider hun ble mamma bjørn.» Hallmark -skuespilleren la til at hun følte seg trygg Goldbergs nærvær. «Jeg følte meg trygg på å vite at hun ville beskytte meg og ikke komme til meg hvis det var uenighet,» la Bure til. «Hun vet veldig godt hvordan hun skal gå på den linjen og ta vare på deg selv når du ikke har samme oppfatning. Og det er derfor hun er gylden.»

Tidligere co-host Raven-Symone-som også var på podcasten-var enig. «Den eneste grunnen til at jeg kom igjennom mange ting var på grunn av Whoopi og produsentene,» sa hun. «Gi opp til Whoopi fordi det krever en veldig sterk kvinne, klar til å sitte i kapteinssetet, og jeg kan se hvorfor hun har vært der så lenge. Hun får alle til å føle seg velkomne, hun lar alle ta seg tid.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her