Dolly Parton har ingen planer om en biograf når som helst! På spørsmål om episoden av kjendisen «Watch What Happens Live» den 29. juli ville hun spille henne, svarte hun på den mest Dolly -måten noensinne: «Vel, jeg har [thought] forskjellige tider gjennom årene jeg skulle lage livshistorien min, og jeg har hatt forskjellige mennesker i tankene, og det bare henger etter [«cuz] Jeg kan ikke gjøre livshistorien min [«cuz] Jeg har ikke levd det ennå. «Greit nok! Hun la til,» Så jeg vet ikke hvem det blir når vi kommer dit, men..Jeg må bare se hvem som er den rette på den tiden. Det kan være noen år fremover. «

Det var ikke første gangen Parton tok for seg en mulig biograf – hun fortalte Elle i oktober 2019 at hun har skuespillerne Reese Witherspoon og Scarlett Johansson i tankene. Men å spikre den riktige skuespilleren – og timeplanen – er fortsatt uklart. «Det avhenger av når jeg får det gjort,» sa hun til uttaket.

Selv om Parton ikke er klar for en biografi, hvordan ser skuespilleren hennes ut? Fortsett å lese for flere detaljer.

Dolly Parton er ikke fremmed for kameraet

Handlingsmessig er Dolly Parton uten tvil mest kjent for å ha hovedrollen i 80-tallsklassikerne «9 til 5» og «Steel Magnolias», som nikker til hennes ikoniske sanger med samme navn. Hun åpnet om «Steel Magnolias» i et intervju med Tim McGraw på Apple Musics «Beyond The Influence Radio» -program, og la merke til hvordan hun vanligvis tok «deler som er ganske nær min egen personlighet.» Hun fortsatte: «Selv da jeg gjorde «Steel Magnolias», spilte jeg en skjønnhetspleier. Hadde jeg ikke klart det i musikkbransjen, hadde jeg vært kosmetolog.» Parton har også noen få julefilmer til gode, noe som gir god mening når du tenker på at Parton alltid sprenges av jubel.

Selvfølgelig virker det uunngåelig at Parton en dag vil bruke det skuespillertalentet til å dele historien sin med massene. Og kanskje kommer det i form av TV. På spørsmål fra Marie Claire om hun noen gang hadde vurdert en miniserie, forklarte stjernen: «Alle vil at jeg skal gjøre det. Ulike nettverk og Netflix har tilbudt det. Men jeg jobber fortsatt med livshistorien min som en musikal, og det er jeg Jeg er ikke sikker på om jeg vil gjøre det som en spillefilmmusikal, eller om jeg vil fortsette og gjøre det på Broadway. » Hun la til, «Men jeg tror det ville bli en god serie.»

Så hold kjeft, folkens – en Parton -biografi kan komme raskere enn du tror, ​​selv om stjernen fortsatt har litt igjen å gjøre.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her