Den følgende artikkelen inneholder referanser til selvmord.

Siden Billie Eilish brøt ut på musikkscenen, har den forvandlet seg til et globalt fenomen. Etter utgivelsen av debut-EPen hennes, Ikke smil mot meg, sangeren har vært kjent for sine imponerende låtskriverevner og unike lyd. Hennes debut Grammy-vinnende album, NÅR VI ALLE SOVER, HVOR GÅR VI?, hjalp Eilish med å ta karrieren til neste nivå og gjorde henne til et kjent navn. Popstjernen jobber en-mot-en med sin eldre bror, Finneas O’Connell, som produserer alt den unge stjernens materiale, og bidrar også til låtskrivingen, og teamarbeidet deres kan gi flere priser: Eilishs kritikerroste 2019-singel » Everything I Wanted ”tjente henne tre nominasjoner ved Grammy Awards 2021.

I et intervju i desember 2017 med Bandwagon, Eilish åpnet seg for hva som inspirerer sangene hennes. «Mange av sangene mine kommer ikke fra personlig erfaring,» delte hun. «Jeg skriver fra ting som andre ikke har skrevet, eller helt fiktive ting. Låtskriving trenger ikke alltid å være ting du har opplevd selv, så jeg liker å dra nytte av det og gjøre det om til musikk.»

Imidlertid var «Everything I Wanted» basert på en personlig opplevelse og om hennes tilknytning til et familiemedlem.

En dyster drøm inspirerte Billie Eilishs Everything I Wanted

Fans kan bli sjokkert over å finne ut hva Billie Eilishs «Everything I Wanted» egentlig handler om. Som Pop Buzz bemerket at når hun snakket med den britiske radiopresentanten Annie Mac, gikk sangeren i detalj om inspirasjonen bak singelen. «Ganske mye handler hele sangen om meg og Finneas forhold som søsken,» sa Eilish. «Vi begynte å skrive det fordi jeg bokstavelig talt hadde en drøm om at jeg drepte meg selv og ingen brydde seg, og alle mine beste venner og folk som jeg jobbet med, kom i utgangspunktet ut offentlig og sa:» Å, vi likte henne aldri. I drømmen brydde ikke fansen seg. Internett beskyttet meg for å drepe meg selv, alt dette, og det ødela meg virkelig. «

Eilish fortsatte med å dele at det handler om hvordan hun vet at hun og broren kan lene seg på hverandre gjennom tykt og tynt. «Jeg mener, meldingen bak sangen er som … broren min er min beste venn, og jeg har disse drømmene, og disse tingene skjer, og uansett hva som skjer, vil han alltid være der for meg, og det er det samme veien rundt, «sa hun.

Sporet, som har samlet over 172 millioner avspillinger på YouTube og nådd nr. 8 på Billboard Hot 100, inneholder utvilsomt mørke temaer, men det handler også om det ubrytelige båndet til to søsken.

Hvis du eller noen du kjenner har selvmordstanker, kan du ringe National Suicide Prevention Lifeline på 1-800-273-TALK (8255) eller sende en tekstmelding HJEM til Crisis Text Line på 741741.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her