Billie Eilish har endelig gitt ut sitt andre album, «Happier Than Ever», og til tross for det muntre navnet, er det andre studioalbumet til stjernen nærmere «tristere enn noensinne.»

«Nesten ingen av sangene på dette albumet er glade,» innrømmet Eilish for Rolling Stone. I stedet berører «Happier Than Ever», skrevet av sangeren og hennes produsent/bror Finneas, dypere følelsesmessige problemer som fansen kan synes er relatable. «Jeg ønsket å lage en veldig tidløs plate som ikke bare var tidløs når det gjelder hva andre mennesker trodde, men egentlig bare tidløst for meg selv,» sa Eilish til VEVO (via 98.5 The Cat). «Det viktigste jeg håper er at folk skal høre hva jeg sier og så si:» Å, Gud, jeg føler sånn. Jeg visste ikke at jeg hadde det sånn, men slik føler jeg det. » Og kanskje, du vet, gjøre en endring i livet deres som gjør dem lykkeligere. «

Den Grammy-vinnende artisten tar til og med en liten jabb på Hollywood i sin nye singel, «Goldwing», som definitivt oppfyller alle de ikke-gledelige standardene Eilish hadde i tankene.

Billie Eilish synger om en «hellig» kvinne, før utnyttelse

Etter å ha gitt ut debutalbumet «When We All Fall Inleep, Where Do We Go?» i 2019 for å gi gode anmeldelser, hadde Billie Eilish mye å leve opp til når det kom til å gi ut sitt andre studioalbum, «Happier Than Ever.» Artisten gjorde vinne de fire beste Grammy -prisene i 2020 takket være hennes første studioalbum: Årets sang, Årets plate, Årets album og Beste nye artist (via Pitchfork). Den nyvunne berømmelsen tok en toll på sangeren, som innrømmet at hun ikke lenger leser kommentarer på sosiale medier.

Disse følelsene overfor berømmelse har sildret inn i artistens nye album med den nye singelen «Goldwing», som følger en «ren» ung kvinne gjennom utnyttelse, ifølge Genius. «Jeg skrev en sang som er en metafor for en ung kvinne, spesielt på gaten eller i livet som er rent, og jeg mener ikke en jomfru,» avslørte Eilish til Spotify. «Jeg mener som en ung, ikke-utnyttet, ikke-traumatisert person. En metafor for at det er en gullvinget engel.»

Tekster til singelen fanger «gullvingede engelen» og forteller henne «Gå hjem, ikke fortell/noen hva du er/Du er hellig og de er sultet/Og kunsten deres blir mørk/Og der du skal rive i stykker. » Sangen kan være Eilishs måte å advare sårbare kvinner om berømmelsesspillet.

Billie Eilish forsvarte sitt nye, avslørende utseende

Billie Eilishs problemer med berømmelse stammer fra artistens unge alder. Sangeren åpnet opp for Vogue Australia om hvordan det å vokse opp i rampelyset betyr å møte konsekvensene av hennes internett -fortid. «Når du er en tenåring, kjenner du ikke deg selv, så du prøver å finne ut av det selv,» sa Eilish. «Det var det vanskeligste for meg: Jeg visste faktisk ikke hvordan jeg egentlig følte meg. Så jeg kom på denne fasaden som jeg holdt meg til.»

Eilish fortsatte, «Internett tar opp ting fra alles fortid, og jeg sier:» Skjønner dere ikke at alle er utrolig flau og skamfull over fortiden deres? «

«Bad Guy» -artisten har møtt sin rimelige andel uønskede kommentarer utenfor, spesielt når det gjelder klesstilen hennes. I mai 2021 sendte avsløringen av en ukarakteristisk Billie Eilish på forsiden av britiske Vogue sjokkbølger gjennom sosiale medier. Artisten som tidligere hadde en baggy, tildekket stil, forsvarte sitt mer avslørende utseende og sa til uttaket: «Plutselig er du en hykler hvis du vil vise huden din, og du er lett og du er en sløve og du er en wh ** e. » Eilish fortsatte, «hvis jeg er det, så er jeg stolt. Meg og alle jentene er h ** s, og f ** k det, vet du? La oss snu det og bli styrket i det. Viser kroppen din og å vise huden din – eller ikke – bør ikke ta noen respekt fra deg. «

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her