Countrystjernen Carly Pearce ga ut hit-sangen « Next Girl » i september 2020 som oppfølging av hennes hitduett med Lee Brice, « I Hope You’re Happy Now, » per Rolling Stone. Det kom bare noen få måneder etter at hun kunngjorde hennes splittelse fra mannen Michael Ray etter åtte måneders ekteskap. På den tiden hakket hun ikke ord om hvordan hun følte seg for forholdet. « Jeg følte meg som jeg mislyktes, » sa hun til Us Weekly. Men hun kanaliserte raskt følelsene sine i musikken sin

Denne smerten resulterte i « Fin jente, en sang om » glattpratende gutter som er så raske til å feie deg av føttene og « alltid har en historie om jenta før, » ifølge en pressemelding (via People). Selv om det er uklart om sporet handler om Pearces eks, tilbyr tekstene absolutt en leksjon om virvelvindromanser. Det fungerer også som en advarsel til « neste jente » slik at hun kan unngå den samme skjebnen. Hun synger (per AZ Lyrics), « Hei, neste jente, du kjenner meg ikke / jeg er bare den han sier ble gal / på ham, det er akkurat det han gjør / men en gang i tiden var jeg / neste jente, jeg har vært der du er. « 

Fortsett å rulle for å finne ut mer om den virkelige betydningen bak Pearces « Nice Girl », inkludert inspirasjonen bak landssangen.

Det var opprinnelig ment å være et ‘trist lite brev’

Carly Pearce åpnet opp om « Nice Girl » under en avlevering av CMTs « Hit Story » -serie, og delte at sangen nesten hadde en helt annen melding. «  » Next Girl « var faktisk min idé. Jeg hadde denne tittelen, men jeg, på ekte Carly Pearce-måte, hørte det mer som et trist lite brev til neste jente, » forklarte hun « [Producers] helt hørt det som bare, noe som en kvinnesang. « 

« Det skrev nesten seg selv. Vi spydte bare ut ting, alle sammen, og det var bare en veldig, veldig morsom sang å skrive, » fortsatte countrystjernen. « Jeg føler at jeg har vært denne jenta. Kjærestene mine har vært denne jenta. Jenter på utstillingene mine – de har vært denne jenta. » Dette er nøyaktig hvorfor hun « ønsket å sørge for at du kan slå opp denne sangen og forstå at den ikke har noe med deg å gjøre. » Pearce la til: « Det handler om disse gutta og hva de gjør. »

Hun delte også inspirasjonen bak « Nice Girl » og avslørte hvorfor det var viktig for sangen å ha en 90-talls stemning. « For meg føler jeg at denne sangen er min ode til ‘Blame It on Your Heart’ Patty Loveless. Det er litt som ‘hva ville Patty Loveless gjøre i 2020.' » Pearce fortsatte med å forklare at hun spilte inn sangen uten noen  » bjeller eller fløyter « fordi det var slik » damene på 90-tallet gjorde det « og det var det hun ville ha fra sporet. Vi elsker det!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her