TV-personlighet og rapper Chanel West Coast fikk sin store pause som MTV-stjernen Latterlighet, et halvtimes program som består av samlinger av populære virale videoer. West Coast vant øyeblikkelig hjertene til seerne og hennes medvert Rob Dyreck, som hun er ganske nær med (og nei, de to har ikke gått sammen).

I disse dager er vestkysten uten tvil mer en rapper enn en TV-vert. 23. oktober 2020 ga hun endelig ut sitt etterlengtede debutalbum, America’s Sweetheart. Arbeidet kom lenge for vestkysten, hvis første singler kom ut i henholdsvis 2013 og 2015. Albumet hadde opprinnelig en utgivelsesdato i 2016, men vestkysten fortsatte å presse utgivelsesdatoen. « Vi har allerede gjort så mye musikk og klar til å gå, » ertet hun til Billboard i 2013. Hei, bedre sent enn aldri, ikke sant?

Av alle sangene på America’s Sweetheart, det er « White Picket Fence », albumets andre spor, som får fans til å snakke. Så, hva er meningen bak sangen? Les videre for å finne ut.

Chanel vestkyst åpnet seg om barndommen

« White Picket Fence », er en dypt personlig sang til Chanel West Coast, selv om teksten kan virke litt tøff. « Jeg svetter min a ** for hver krone av alle pengene, » begynner sangen, « Og du vil ikke vite hva jeg gikk gjennom for denne greenen. » Som vestkysten fortalte Hollywood Life i oktober 2020 fremhever « White Picket Fence » kontrastene mellom hennes offentlige image, legemliggjørelsen av rikdom og suksess, og realitetene i hennes vanskelige barndom. « Derfor ønsket jeg å fortelle historien min, » forklarte vestkysten. « Jeg får denne stemningen der jeg tror folk tenker, du vet, jeg vokste opp med en hvit stakittgjerde [of upbringing]. De ser denne lykkelige lille søte hvite jenta eller hva som helst, og de tror kanskje at jeg vokste opp bortskjemt eller med dette lykkelige hjemmet. Og det er som, nei, jeg vokste ikke opp slik folk tenker. « 

Hvis « White Picket Fence » er en indikasjon, var ikke West Coast barndom alle roser. « Growin ‘weed in the crib / Always had two jobs, is not no fam to chip in, » rappet hun om sin oppvekst i Los Angeles. « Moren min lærte meg alltid å spare, og jeg bruker det / hvitt søppel på sitt beste, ingen skam, jeg innrømmer det. »

Vestkysten er imidlertid ikke bitter over noe av det – hun er bare glad for å sette rekorden rett. « Jeg er ikke som en Taylor Swift-type, antar du at du kan si, » sa hun Hollywood Life« Så jeg tror det var viktig å fortelle historien min til slutt. »

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her