Countrymusikkfans overalt er kjent med Dylan Scott, sangeren kjent for hits som «Crazy Over Me» og «Makin «This Boy Go Crazy.» Til tross for sin suksess har han ikke glemt sine Louisiana-røtter der han startet sin musikkreise med å reise fra by til by i en varebil, ifølge Shaw Local. Det som begynte som publikum for 50 personer, har vokst til show av tusenvis av mennesker.

Scott er takknemlig for det hele og sa til utløpet i juli 2019: «Det er gal, for å være ærlig med deg … Dette er akkurat det jeg alltid har drømt om og håpet på, å hoppe på en turbuss og spille musikk. Jeg « Jeg er veldig velsignet og takknemlig for å gjøre det jeg gjør. Med musikken min og den jeg er, prøver jeg ikke å glemme hvor jeg kom fra. «

Sangeren var kanskje trygg i dag, men det var en tid da han tvilte på fremtiden sin i musikkbransjen. «Jeg trodde aldri at jeg var dum eller gal,» sa han via Taste of Country, «men det var noen ganger jeg satt og tenkte: «Skal dette noen gang skje? Kommer musikken min til å ta av eller bli hørt?'»

Det har det tydeligvis gjort. Fans kan ikke slutte å høre på 2020-sangen hans «Nobody», og med god grunn. Fortsett å lese for å se hva sporet egentlig betyr.

En spesiell person inspirerte Dylan Scotts «Nobody»

Dylan Scott kan takke sin kone Blair Robinson, som er omtalt i musikkvideoen, for inspirasjonen bak «Ingen.» Scott fortalte Billboard at han «ønsket å skrive en superenkel sang med et godt spor.» Når låtskrivere Dallas Wilson og Matt Alderman kombinerte melodier, var resten historie. «Jeg hadde sagt til kona mi, du vet,» Er det ingen som kommer til å elske deg slik jeg vil elske deg, «så jeg fikk liksom denne tingen om» ingen «, sa Scott og refererte til koret til spor. «Dallas sa:» Ingen, ingen, ingen / kommer til å elske deg som jeg gjør. » Det er omtrent så enkelt du kan komme akkurat der. «

Når Scott synger, «Baby, jeg ser dem gutter / De ser alltid på deg / Men jeg forårsaker ikke en scene /» For jente, jeg er den som er med deg, «han virker ikke bekymret over oppmerksomhet hans partner får på grunn av sin tillit til forholdet sitt. Når det gjelder hans eget ekteskap, sa Scott at sjalusien bleknet etter tenårene. «Jo lenger vi var sammen og jo mer vi skjønte at vi skulle være sammen med hverandre for alltid, gikk det bare ut av døren. Jeg kan ikke fortelle deg sist jeg var misunnelig,» sa han til Billboard..

Scott er tydelig stolt av sangen og forteller utløpet: «Du kan egentlig aldri gå galt med en positiv kjærlighetssang.» Vi må være enige!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her