Med 2021 CMT Awards rett rundt hjørnet er alle øynene rettet mot de nominerte. I år ser vi alle mot Ingrid Andress, som er nominert til Årets nye kvinnelige kunstner og årets singel for «More Hearts Than Mine.»

Andress debutalbum «Lady Like» droppet i 2020. I mars feiret Andress første årsdagen for «Lady Like» med et personlig notat på sine sosiale medier. «Wow. Jeg føler at albumet mitt» Lady Like «kom ut i går og for 10 år siden på samme tid,» suste hun i et håndskrevet notat på Twitter. «Men det har bare vært et år. Et vakkert, vanskelig og livsforandrende år. Takk for at dere hørte på historiene og sangene mine, og for at dere delte denne reisen med meg. Jeg gleder meg til å turnere dette albumet og møte alle du i det virkelige liv. Du mener verden for meg … så gal at dette bare er begynnelsen! «

Andress har rett; hun er akkurat i gang. Hun mottok til og med tre 2021 Grammy-navn: Beste countryalbum («Lady Like»), Beste countrylåt («More Hearts Than Mine»), og Beste nye artist.

Det er unødvendig å si at folk lurer på tittelsporet «Lady Like» fra albumet – og hva sangen handler om. Hvis du også har vært nysgjerrig, kan du lese videre nedenfor når vi bryter det ned.

«Lady Like» var inspirerte sanne hendelser

Kvinnen portrettert i Ingrid Andress «»Lady Like» er alt annet enn en «tradisjonell» dame. «Jeg drikker tequila rett / Har ikke børstet håret på dager / Og jeg skal kysse på første date,» synger Andress i første vers. Hun bryter deretter inn i koret, «Men jeg er en dame som, hvem / jeg kunne bringe deg på knærne / Og få deg sparket ut av Edens hage.»

Ved utgivelsen av sangen åpnet Andress seg for CMT.com om hennes inspirasjon og mening bak sporet. Det hele ble inspirert av en kveld ute, forklarte Andress, da hun begynte å snakke med en mann på en bar som umiddelbart mistet interessen for henne da hun begynte å snakke politikk.

«Han stengte meg faktisk umiddelbart og var veldig uinteressert resten av kvelden. Men jeg er veldig glad for at det skjedde, for neste dag gikk jeg inn i studio med vennene mine Derrick og Sam, og vi skrev «Lady Like, » sa hun til stikkontakten. «Den spesifikke historien er i sangen nå av åpenbare grunner.» («Noen ganger glemmer jeg ikke å snakke om politikk / Når jeg er midt i meg, slår jeg på», synger hun på andre vers.)

Andress fortalte The Boot i 2019 at denne sangen virkelig er for jentene. «Jeg vil henge med meg etter å ha hørt den sangen,» sa hun. «Jeg vil være som,» Å, ok, denne dama … jeg får den hun er. «

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her