Et år etter den offisielle utgivelsen har danseren og sangeren Julianne Hough endelig avslørt musikkvideoen til singelen Transform fra 2019. Den tidligere Dans med stjernene pro tok til Instagram på september 27, 2020, for å kunngjøre utgivelsen av videoen, regissert av hennes like berømte Dwts Alum bror, Derek Hough. I videoen ser fansen Hough i naken BH og truser mens hun omfavner naturlige elementer, går gjennom sanddyner og selvfølgelig danser.

«For ett år siden ga jeg ut sangen min TRANSFORM og laget denne musikkvideoen», sier Hough på Instagram. « Jeg skrev denne sangen i en svært transformativ tid i livet mitt, da jeg forsinket alle mine personlige, sosiale og religiøse condition – finne medfølelse og empati for alle deler av meg, ikke bare de « gode » delene. Jeg var i ferd med å slippe denne videoen, da det mest tragiske tapet av livet mitt brått skjedde. Tiden gikk, og jeg følte at jeg hadde gått glipp av vinduet mitt for å slippe denne videoen. »

I løpet av det siste året sto kunstneren overfor hennes to hunder Lexi og Harleys død. Og i mai 2020 annonserte hun å Folk at hun skilte seg fra sin mann, hockeyspiller, Brooks Laich. For Hough har « Transform » nå en større betydning bak den med tanke på at hun har vært gjennom.

Julianne Houghs musikkvideo fremmer ‘motstandskraft’

Tekster til Julianne Houghs singel «Transform» gjør sangen til en hymne for positivitet midt i kaoset. « Jeg ønsker ikke å endre / jeg ønsker å forvandle / Vær meg, men bedre enn jeg var før, » synger Hough i september 2019 utgivelsen. Et år senere hentet Hough inspirasjon fra de tøffe tidene hun har måttet lage en musikkvideo verdig sangens meningsfulle tekster.

«Det siste året har vært den mest utfordrende perioden», sa Hough i et Instagram-innlegg. «Samlet sett opplever vi en global pandemi, ekstrem urettferdighet, polarisering, miljøødeleggelser og en økonomisk nedgang som har bidratt til økende angst, depresjon og frykt blant oss. Dette året har ikke vært lett for noen, og denne sangen ringer enda mer sant i dag enn for et år siden da jeg skrev den. » Det høres ut som sangens sanne mening handler om å skyve forbi smerten for å avsløre en bedre versjon av deg selv.

Den tidligere Dans med stjernene alum håper at med « Transform » musikkvideo, fans vil ta sin sanne mening av medfødt motstandskraft fra sangen og finne litt lys i løpet av denne « transformative tid. » Hough konkluderte: « Vi kan velge hvordan vi lever i verden … gjennom « FRYKT FOR FORANDRING » eller « TRANSFORMASJONENS GLEDE ».

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her