Usannsynlig samarbeid innen musikk har vært store hits, kanskje fordi de har overrasket oss så mye. Bare se på Lil Nas X og hans ikoniske kollab med Billy Ray Cyrus i «Old Town Road.» Så var det Jason Aldean som gikk sammen med Ludacris for sin remix av «Dirt Road Anthem», og det var en stor seier.

En fantastisk kollab skjedde igjen da Florida Georgia Line kom sammen med Nelly for å lage «Lil Bit», som kom ut i 2021. Mens «Lil Bit» er helt perfekt, er det faktisk ikke det første samarbeidet mellom grupperingen. Tilbake i 2013 ble Nelly med Tyler Hubbard og Brian Kelley for å lage hit «Cruise». Det var tydelig at det var en positiv opplevelse og en som banet vei for «Lil Bit» å bli med i en verden av sjangerbøyende hits.

Faktisk diskuterte Nelly dette med ET i oktober 2020. «Musikk bringer alle typer mennesker sammen, og dette sporet,» Lil Bit, «er et dopnummer som igjen smelter hiphop-stilen min med FGL-countrystilen til guttene mine,» sa Nelly. «Jeg håper det vil trekke både hip-hop-fans og country-fans til det!»

Det har det absolutt gjort! Så uten videre, hva betyr sangen egentlig?

Nelly og Florida Georgia Line laget en kjærlighetssang

Nelly og Florida Georgia Line ga ut sin sjanger-bøyende hit, «Lil Bit», som ble omtalt på rapperens EP, Heartland, et album som skrøt av en countryinspirert lyd gjennom, ifølge ET.

Sangen handler om å utløse romantiske forbindelser og introdusere den nye kjærlighetsinteressen til livet på landet. FGL-refrenget sier: «Jeg vet at vi nettopp har møttes, men babyjente, la oss rulle … Og hun sa: Ta meg med til landet, vis meg hvor du kommer fra. Jeg sa, Shawty, du kommer til å elske meg og vi går «ha det gøy,» (via Geni.)

Når Nelly hopper, bringer han den fantastiske rap-bravaden med: «Jeg er proff nå. Jeg er hvem, hva, når, hvor skal jeg dra nå. Visninger utsolgt … Jeg er den svarte Tom Brady i dette , Jeg er GEITEN nå. «

Nelly elsker tydeligvis å jobbe med FGL. I et intervju med Mennesker, rapperen mimret om Smooth Stadium Tour 2017 med FGL, Backstreet Boys og Chris Lane. Nelly sa at bak kulissene hadde han det kjempegøy. «Vi er bak scenen og gjør alt – griller, litt annet jeg ikke vil si,» ertet Nelly. «Det er en morsom stemning, og det jeg elsker med FGL er deres takknemlighet for all slags musikk. De er countryartister, men de er ekte fans av musikk, periode, over hele linja. De kjenner deres hip-hop. De kjenner deres R&B. De kjenner popen deres. » Vel, vi elsker disse kollaboratoriene og ville ikke være sint på mer!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her