Luke Bryan er et av de største navnene innen countrymusikk og kjent for hits som « One Margarita » og « Play It Again. » Hans harde arbeid har tydelig lønnet seg, da han fikk et Las Vegas-bosted som vil øke i 2022, ifølge et intervju i mai med People.

Bryan er en av de viktigste headlinerne på det nye The Theatre at Resorts World, og er begeistret over å synge live igjen; noe han ikke har klart å gjøre på grunn av koronaviruspandemien. « Mann, jeg er enormt spent, » sa han til People. « Resorts World er egentlig bare å skape og bygge et underholdningsparadis for folk som ønsker å dra, har fantastiske opplevelser. Å ha et teater med alle bjeller, fløyter og fantastisk teknologi innen fingertuppene, og et show som står alene, det er annerledes fra det jeg vanligvis gjør ute på veien. « 

Han la til: « Alle kommer til Vegas for å feste og ha det gøy, og jeg føler at katalogen min har sanger som virkelig vil forbedre og gjøre den opplevelsen enda morsommere. Jeg kommer bare til å like å være på scenen og få kontakt med fansen min i en mer intim setting.  » Fans kan ikke få nok av musikken hans, men mange er nysgjerrige på betydningen av singelen hans i 2020, « Down To One. » Fortsett å lese for mer informasjon!

Luke Bryan blir romantisk på ‘Down To One’

Luke Bryan ga ut « Down To One » i august 2020; en kjærlighetssang om et par som tilbringer litt kvalitetstid sammen, men ingen vil at øyeblikket skal ta slutt.

Når han synger, per geni, « Thinkin ‘Jeg vil ha mer enn bare en natt her ute med deg alene / Ned til det siste Bud Light / På baksiden av det to-tone halvtonen / Hjertet mitt var å fortelle meg den ene mer kyss og jeg ville være ferdig / Ned til den ene hånden i min / Ned til et vakkert smil / Jeg var ferdig med jenta jeg vil / Straight fallin ‘in love, just there the night, « it is åpenbart at han tenker på sin kjærlighet interesse og ingenting annet. Han antyder også at det ikke er noe galt med å forelske seg raskt.

Bryan åpnet seg for sangen i et intervju med CMT i februar. « Første gang jeg hørte det – det er skrevet av en av mine kjære venner Dallas Davidson som jeg har hatt stor suksess med som medforfatter sammen med gjennom årene – det høres bare ut som en stor ole-hit, » sa han. « ‘Down To One’ er en virkelig så typisk sang av meg som du forventer av meg fra årene … fyr og en jente der ute, midt i ingensteds og nyter et øyeblikk sammen, et romantisk øyeblikk, og jeg føler alltid at du må ha dem på et album.  » Kanskje fans snart vil høre melodien i Las Vegas!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her