Luke Bryan er et av de største navnene innen countrymusikk og kjent for hits som «One Margarita» og «Play It Again.» Hans harde arbeid har tydelig lønnet seg, da han fikk et Las Vegas-bosted som vil øke i 2022, ifølge et intervju i mai med People.

Bryan er en av de viktigste headlinerne på det nye The Theatre at Resorts World, og er begeistret over å synge live igjen; noe han ikke har klart å gjøre på grunn av koronaviruspandemien. «Mann, jeg er enormt spent,» sa han til People. «Resorts World er egentlig bare å skape og bygge et underholdningsparadis for folk som ønsker å dra, har fantastiske opplevelser. Å ha et teater med alle bjeller, fløyter og fantastisk teknologi innen fingertuppene, og et show som står alene, det er annerledes fra det jeg vanligvis gjør ute på veien. «

Han la til: «Alle kommer til Vegas for å feste og ha det gøy, og jeg føler at katalogen min har sanger som virkelig vil forbedre og gjøre den opplevelsen enda morsommere. Jeg kommer bare til å like å være på scenen og få kontakt med fansen min i en mer intim setting. » Fans kan ikke få nok av musikken hans, men mange er nysgjerrige på betydningen av singelen hans i 2020, «Down To One.» Fortsett å lese for mer informasjon!

Luke Bryan blir romantisk på «Down To One»

Luke Bryan ga ut «Down To One» i august 2020; en kjærlighetssang om et par som tilbringer litt kvalitetstid sammen, men ingen vil at øyeblikket skal ta slutt.

Når han synger, per geni, «Thinkin «Jeg vil ha mer enn bare en natt her ute med deg alene / Ned til det siste Bud Light / På baksiden av det to-tone halvtonen / Hjertet mitt var å fortelle meg den ene mer kyss og jeg ville være ferdig / Ned til den ene hånden i min / Ned til et vakkert smil / Jeg var ferdig med jenta jeg vil / Straight fallin «in love, just there the night, «it is åpenbart at han tenker på sin kjærlighet interesse og ingenting annet. Han antyder også at det ikke er noe galt med å forelske seg raskt.

Bryan åpnet seg for sangen i et intervju med CMT i februar. «Første gang jeg hørte det – det er skrevet av en av mine kjære venner Dallas Davidson som jeg har hatt stor suksess med som medforfatter sammen med gjennom årene – det høres bare ut som en stor ole-hit,» sa han. ««Down To One» er en virkelig så typisk sang av meg som du forventer av meg fra årene … fyr og en jente der ute, midt i ingensteds og nyter et øyeblikk sammen, et romantisk øyeblikk, og jeg føler alltid at du må ha dem på et album. » Kanskje fans snart vil høre melodien i Las Vegas!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her